RTL Group

Nieuwsmagazine SNAFU TV en nieuwe afleveringen JENSEN!

Na het overweldigende succes van Snafu.nl, komt er vanaf vrijdag 9 april een TV-versie van de entertainmentsite bij RTL 5. In dit satirische studiomagazine behandelen Robert Jensen en zijn sidekick Jan Paparazzi vanachter de desk wekelijks het actuele entertainmentnieuws. Elke aflevering schuift een correspondent aan, die de afgelopen week reportages in showbizzland heeft gemaakt en geeft een wekelijks wisselende deskundige zijn of haar kijk op het nieuws.

Maar de uitgesproken presentator keert al eerder terug bij RTL 5. Vanaf donderdag 1 april staat hij weer te popelen om nieuwe afleveringen van zijn spraakmakende show JENSEN! te presenteren. De kijker kan dat ook doen, want Jensen staat garant voor hilariteit, scoops en gezelligheid. Hij neemt het late night tijdstip weer voor zijn rekening met uiteenlopende gasten uit de showbizz, de politiek en de sport. Ook gewone mensen die op de een of andere manier zijn opgevallen in het nieuws, kunnen op de rode bank terechtkomen. Al het ongezouten entertainmentnieuws en spraakmakende gasten komen voorbij in deze verrassend onvoorspelbare shows, die de RTL 5-kijker niet mag missen.

JENSEN!: RTL 5, vanaf donderdag 1 april, tussen 22.00 23.00 uur. Snafu TV: RTL 5, vanaf vrijdag 9 april, tussen 22.20 22.50 uur.

Website: rtl.nl/jensen
snafu.nl

---

Noot aan de redactie: Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Karin Bouwknegt, RTL Nederland Communicatie, via tel: 035 - 6718598 of karin.bouwknegt@rtl.nl. Fotos zijn op te vragen via fotoaanvraag@rtl.nl.