&samhoud derde jaar op rij nummer 1 Great Place to Work

09/04/2010 15:36

&samhoud

Adviesbureau ? is op donderdag 8 april 2010 voor het derde achtereenvolgende jaar uitgeroepen tot de absolute nummer 1 Great Place to Work. Dat gebeurde tijdens de jaarlijkse feestelijke bekendmaking door het Great Place to Work(R) Institute. Drie keer op rij winnen is uniek, maar ? heeft in de laatste 3 jaar ook haar omzet en het aantal medewerkers zien verdrievoudigen. Focus op medewerkswaarde heeft het gewenste effect gehad op klantwaarde en financiële waarde.

Succesvol dankzij focus op medewerkerswaarde

Het succes van ? komt voort uit een heldere visie en een sterke filosofie. De filosofie van ? is gebaseerd op de aan Harvard Business School ontwikkelde Value Profit Chain. Uitgangspunt is dat groeiende medewerkertevredenheid leidt tot groeiende klanttevredenheid wat resulteert in groeiende omzet. Daarbij draait het om het toevoegen van waarde, door de organisatie aan de medewerkers, door medewerkers aan klanten en door klanten aan de organisatie. Als deze Chain eenmaal draait dan is executiekracht datgene wat de vaart erin houdt.

Boek

Drie keer verkozen worden tot nummer 1 Great Place to Work is een prestatie waar ? erg trots op is. Naar aanleiding van de drieklapper heeft ? besloten een boek te zullen schrijven die antwoord geeft op de vragen: hoe is ? zo succesvol geworden en hoe blijft ze succesvol? Het adviesbureau verwacht dit boek in de loop van mei te kunnen publiceren.

Great Place to Work(R) Institute

Great Place to Work(R) Institute, Inc. is een onderzoeks- en adviesorganisatie, gevestigd in de Verenigde Staten, met internationale vestigingen over de gehele wereld. Great Place to Work(R) Institute Europe heeft als doel haar Europese vestigingen te ondersteunen bij het helpen van organisaties in alle sectoren om duurzame verbeteringen te realiseren in hun bedrijfsrelaties, die uitmonden in meetbare bedrijfsvoordelen en betere prestaties.

Over ?

? is een adviesbureau dat organisaties helpt bij het doorvoeren van ingrijpende veranderprocessen, met een focus op de menskant van organisaties. Het hoger doel van ? luidt: Together we build a brighter future. We realize breakthroughs by inspiring and connecting people. ? heeft twee vestigingen in Utrecht en een in Madrid. Er werken ongeveer 135 mensen.





http://www.samhoud.com