Ingezonden persbericht

Gift ¤ 10.000,- voor KiKa (Kinderen Kankervrij)

Henk van der Veen onthult ook de payoff IJsterk

Henk van der Veen, interim-bestuurder van Stichting IJsterk Beheer en IJsterk medewerkers overhandigen vrijdag 9 april een cheque van ¤ 10.000,- aan Esther Magliano, ambassadeur KiKa fonds (Kinderen Kankervrij). Ook wordt door Henk van der Veen de payoff van het vernieuwde IJsterk onthult.

Vrijdag 9 april 2010, 15.00 uur, Huis van de Buurt Straat & Dijk, Haarlemmerstraat 132, 1013 EX, Amsterdam.

Vanwege de situatie van IJsterk eind 2009 is destijds in overleg besloten af te zien van het uitdelen van kerstpakketten aan de ongeveer 600 IJsterk medewerkers en zijn er geen grote recepties gehouden. In plaats daarvan is namens het personeel van IJsterk een gift van

¤ 10.000,- toebedacht aan het KiKa fonds (Kinderen Kankervrij). Dit fonds heeft als doel door onderzoek naar de oorzaken van kinderkanker in 2025 tot een situatie te komen waarbij kinderen niet langer aan kanker overlijden.

Op vrijdag 9 april a.s., tussen 15.00 - 16.00 uur, zal de cheque door medewerkers van IJsterk op feestelijke wijze worden aangeboden aan Esther Magliano, ambassadeur van KiKa.

Interim-bestuurder van Stichting IJsterk Beheer, Henk van der Veen, maakt van de gelegenheid gebruik om de payoff voor het vernieuwde IJsterk te onthullen.

Programma vanaf 15.15 uur

> Medewerkers IJsterk overhandigen cheque aan Esther Magliano van KiKa

> Toespraak interim-bestuurder Henk van der Veen

> Esther Magliano, ambassadeur van KiKa, vertelt iets over het fonds

> Esther Magliano en Henk van der Veen snijden samen grote taart aan



Ingezonden persbericht