Ingezonden persbericht

Jukebox: wekelijks de beste 80s en 90s in de mix!

Beleef elke vrijdagavond pure 80's & 90's muziek in een van de mooiste clubs van de hoofdstad, gelegen op een steenworp afstand van het gezelligste plein van Amsterdam. Wekelijks zullen de residents die heel Nederland reeds van de beste hits voorzagen plaatsnemen achter de draaitafels van Jukebox.

Jeroen Cortello en Mariek Fanatiek veranderen Club Home elke vrijdag in een tijdmachine die alle jeugdsentimenten naar boven brengt. Dit duo zal Jukebox aan de hand nemen door een reis terug in de tijd!

Elke tweede vrijdag Disco Bingo

Jeroen Cortello en Mariek Fanatiek worden op elke tweede vrijdag van de maand bijgestaan door Flexmeister F die met zijn Disco Bingo de bovenzaal samen met Bob Wisman zal hosten. Iedereen die binnen komt ontvangt een bingokaart met potlood. Op de bingokaarten staan titels van dé bekende 80s & 90s partytunes. Vanaf het moment dat de zaal vol is gaat het los! De MC kondigt de start aan en je kan al dansend met je bingokaart aan de slag. Zodra je een liedje herkent streep je dit af op je bingokaart. Wie het eerst zijn of haar kaart vol heeft en zich meldt bij de DJ, wint een flitsende fles prosecco! Als je alleen wilt dansen op de muziek uit je jeugd, geen probleem, dat kan uiteraard ook.

Nieuwe residents

Andere dj's die tijdens Jukebox zullen draaien zijn Nizzle, Jim Aasgier en Joshua Walter. Een verzameling van de hedendaagse top dj's die menig 80's of 90's feest van absolute hits voorziet. Wie er ook zullen draaien zijn Sander Hucke en Marcel Ravesteijn. Beiden heren zijn onmisbaar bij pure 80's & 90's in Club Home. In de jaren '90 waren zij op hetzelfde adres in de toenmalige Sinners al verantwoordelijk voor de beste hits die daar gedraaid werden. Sander Hucke is natuurlijk, als een van de residents van T-Dansant en het jaarlijkse Oud & Nieuw feest Dynasty, in dit genre één van de grootste dj's van Amsterdam. Ook Marcel Ravesteijn heeft met zijn eigen Metrosoul concept zijn aandeel in het nachtleven van Amsterdam.

Kortom...

Een toplocatie vlak bij het Rembrandtplein, een organisatie die al jaren 'leading' is in 80's & 90's feesten en twee van hun residents die wekelijks op de vrijdagavond worden bijgestaan door de beste 80's & 90's dj's die de hoofdstad kan leveren... Deze mix staat garant voor de beste hits van de vroege 80's tot de late 90's en een meer dan gezellige vrijdagavond in Club Home!

Kom vast in de stemming met deze 80s & 90s mix: www.youtube.com/watch?v=QyEOjYz-D-E&



Ingezonden persbericht