Ingezonden persbericht


Vrijdag 9 april

-Panama presents CRAZY PIANO'S-

EINDELIJK IN AMSTERDAM...Panama presents CRAZY PIANO'S. Vanaf april worden de 'Crazy' pianisten uit Scheveningen & Miami weggehaald om een nog nooit eerder vertoonde show te geven in club Panama Amsterdam. Het spectaculaire optreden zorgt voor een live vertolking van de beste hits begeleid op knalrode vleugels, een drummer en uiteraard de Crazy pianisten! Het publiek zal geëntertaind worden met rock, pop, seventies, eighties muziek, hedendaagse toppers en bekende meezingers. Ze kunnen daadwerkelijk alles spelen, dien een verzoekje in en niet veel later zal het gewenste nummer ten gehore gebracht worden. De zaal wordt volledig op hun kop gezet met diverse acts achter, op en onder de rode piano's! Dit fantastisch LIVE muziekspektakel is met ingang vanaf april elke tweede vrijdag van de maand in Panama te bewonderen.

CRAZY PIANO'S

Uitgaansgelegenheid de Crazy Pianos ligt aan het strand van Scheveningen onder het welbekende Kurhaus hotel. De Pianisten spelen 7 dagen per week jaren '70, '80 en '90 muziek en ook hedendaagse toppers ontbreken zeker niet. Naarmate de avond vordert wordt de muziek wat meer intens totdat uiteindelijk het dak eraf gaat!

NIEUW: CRAZY PIANO'S DINE & DANCE MENU!

Naast een van de bekendste clubs in Nederland is Panama ook een prachtig restaurant waar heerlijk geluncht en gedineerd kan worden.

Reserveer nu voor het CRAZY PIANO'S DINE & DANCE MENU dat tijdens elke editie van Panama presents Crazy Piano's wordt aangeboden en geniet voor maar 35 euro van een 2-gangen menu , inclusief een ticket voor de clubavond. Reserveren kan telefonisch via 020-3118686 of per mail promotie@panama.nl

RESERVEER NU EEN VIPTAFEL BIJ CRAZY PIANO's

Voor een overgetelijk avondje uit bij Crazy Piano's night kan je nu een Viptafel reserveren. Niet meer in de rij staan en lekker genieten van een avondje Crazy Pianos.

Het VIP arrangement bestaat uit:
-Een luxe viptafel op een speciale plaats in Panama: -Een fles Prosecco
-Een fles Premium drank naar keuze:
(Havana, Johnny Walker ,smirnoff)
-Mixers (cola, tonic, orange juice, cranberry juice) -Gratis entree (maximaal 8 personen)
-Vip entree en gratis garderobe
-Deze Viptafel kost 500,-. Indien gewenst kan de Viptafel ook gecombineerd worden met het crazy piano dinner arrangement. Reserveer deze combinatie telefonisch(020-3118686), of per mail(info@panama.nl)

Beleef de hits van toen en nu LIVE op vrijdag 9 april in Panama.

Panama presents CRAZY PIANO's- vrijdag 9 april 2010

Line-up: Theatre: Crazy Piano's
Studio: 80's & 90's Classics Aanvang: 22:00 uur
Entrance: more
Presale: E 15 (ex. fee) via www.panama.nl(Paylogic) & Alle Primera shops VIP: E 500,- per booth. (max 8 persons) Dine & Dance: E 35,- p.p. (including a two course menu+ clubticket)

Panama* Nightclub
Oostelijke Handelskade 4
1019 BM Amsterdam
E-mail: info@panama.nl
Telefoon: 020 3118680
Fax: 020 3118681
Website: www.panama.nl
Reserveringen: 020 311 86 89


---- --