Ingezonden persbericht


Star Wars The Clone Wars 2 in première op Cartoon Network Deel 2: Rise of the Bounty Hunters nog heftiger en spectaculairder

Op Cartoon Network kun je vanaf vrijdag 9 april het tweede seizoen zien van de spannende animatieserie Star Wars: The Clone Wars - Rise of the Bounty Hunters. De Jedi helden Anakin Skywalker en zijn pupil Ahsoka Tano moeten alles op alles zetten om de sterkste en gevaarlijkste vijanden uit het Star Wars-universum te verslaan. Elke aflevering zit vol adembenemende avonturen en spectaculaire gevechten tussen goed en kwaad.

Het is een donkere tijd. The Clone Wars zijn in volle gang en de Republiek staat onder grote druk. De Separatisten doen er alles aan om de macht over te nemen. Voor de heldhaftige Jedi, zoals Anakin Skywalker, Obi-Wan Kenobi, Yoda en nieuwkomer Ahsoka Tano, wordt het leven niet gemakkelijker. Geheime relaties openbaren zich en de gevechten om de Republiek te beschermen worden steeds heftiger. Zeker nu een nieuwe generatie vijanden zich met de strijd komt bemoeien. Meedogenloze premiejagers, gehuurd door de Separatisten om de Orde van de Jedi te vernietigen, zoals Aurra Sing en Hondo Ohnaka en de gevaarlijkste premiejager van allemaal: Cad Bane.

22 nieuwe avonturen
In 22 gloednieuwe afleveringen van Star Wars - The Clone Wars worden, naast de bekende hoofdrolspelers, veel nieuwe helden en vijanden geïntroduceerd die spectaculaire avonturen meemaken. Zo krijgt in aflevering 1 Cad Bane van Lord Sidious de opdracht een Jedi Holocron (een oud geheugenopslagapparaat) te stelen uit de Jedi-tempel. Anakin, Ahsoka en Obi-Wan hebben de grootste moeite om Cad Bane tegen te houden. In de volgende afleveringen krijgen de Jedi en hun bondgenoten, zoals Captain Rex en Padmé Amidala, het opnieuw zwaar te verduren. Onder meer bij het opsporen van samenzweringen en het verwoesten van de droid-fabriek van Poggle the Lesser op Geonosis.

Zal het goede of het kwade overwinnen? Kijk elke vrijdag om 18:00 uur naar Star Wars - The Clone Wars: Rise of the Bounty Hunters op Cartoon Network. De herhaling wordt vanaf 15 april uitgezonden op donderdag om 18.00 uur.

Einde bericht