Ingezonden persbericht



- PERSBERICHT -

Nicolette Kluijver ook bloot in Viva

Hoofddorp, 1 april 2010 - In Playboy gaan de kleren uit, in Viva geeft Nicolette zich ook bloot. Ze vertelt alles over de vraag waaróm ze het heeft gedaan. Op de cover staat ze bijna naakt, in het blad vertelt ze over de sessie, en wat haar ouders en haar vriend ervan vinden.

De geruchten gingen al een tijdje en ze bleken waar: BNN's Slikken en Spuiten presentatrice Nicolette Kluijver poseert naakt in Playboy. "Een jaar geleden werd ik al gevraagd," vertelt ze in Viva. "Wat een domme vraag, dacht ik. Ik zei nee uit onzekerheid. Maar ik ben het afgelopen jaar steeds trotser op mezelf geworden."

Bijna dood
"De eerste dag van de shoot ging ik bijna dood! Maar op dag twee liep ik vrolijk rond te springen in mijn blote kont. Ik voelde me een andere, sexy versie van mezelf. Het lijkt alsof ik mijn knappe tweelingzus ben. En nee, ik geloof niet dat mijn moeder het erg leuk vindt...”

De Viva met het openhartige interview met Nicolette ligt vanaf vrijdag 9 april in de winkel.

Over Sanoma Uitgevers

Sanoma Uitgevers is met bijna 75 publiekstijdschriften, 180 websites, 15 mobiele sites en 9 apps het grootste mediabedrijf in bereik in Nederland. Sanoma bereikt met alle media circa 90% van de Nederlandse bevolking van 13 jaar en ouder (bron NOM-STIR).

Sanoma weet wat er leeft. Bij lezers van tijdschriften, bij bezoekers van sites en evenementen. Sanoma weet hoe doelgroepen denken, wat ze doen en laten. En die kennis delen we graag met onze business partners.

In 2009 haalde Sanoma Uitgevers met haar dochters een omzet van 493,2 miljoen euro. Sanoma Uitgevers maakt deel uit van Sanoma Magazines, een divisie van de Sanoma Group, een Europese mediagroep actief in verschillende mediasectoren in twintig landen.

Meer informatie over Sanoma Uitgevers: www.sanoma-uitgevers.nl

Noot voor de redactie (

Ingezonden persbericht