De Doelen Concertgebouw

VR 9 APR '10 | GROTE ZAAL | 14.00

SPECTACULAIRE OPENING!

KINDERMUZIEKWEEK 2010

Opening Kindermuziekweek 2010

-
m.m.v. musici van het Rotterdams Philharmonisch Orkest Fort van de Verbeelding

-
KINDERMUZIEKWEEK - 9 t/m 18 april 2010
Een week vol familievoorstellingen met het Rotterdams Philharmonisch Orkest, Frank Groothof en een spectaculair openingsconcert.

Concert- en congresgebouw de Doelen, het Rotterdams Philharmonisch Orkest, Frank Groothof en diverse scholen uit Rotterdam slaan de handen ineen voor de tweede kindermuziekweek. Een week lang kan iedereen vanaf 2 jaar komen luisteren naar spannende en ontroerende verhalen en mooie muziek. En rondom de voorstellingen hoef je je ook niet te vervelen, want ook dan is er in de foyers genoeg te beleven!

OPENINGSCONCERT
Leden Rotterdams Philharmonisch Orkest, Fort van de Verbeelding en 200 schoolkinderen

Zeker 200 leerlingen uit de bovenbouw van de Rotterdamse centrumbasisscholen zijn betrokken bij de muzikale opening. Samen met musici van het Rotterdams Philharmonisch Orkest en Fort van de Verbeelding vormen zij een spectaculair groot samenspeelorkest op het podium van de Grote Zaal. Fort van de Verbeelding geeft, in de weken voorafgaand aan de opening, workshops op de scholen. Jullie zijn allemaal van harte welkom om deze spectaculaire opening mee te maken!
-
De Kindermuziekweek 2010 is een samenwerking van de Doelen en het Rotterdams Philharmonisch Orkest en wordt mede mogelijk gemaakt door het VSBfonds, het SNS REAAL Fonds, de Centrum Raad, de Stichting Bevordering van Volkskracht, de Erasmusstichting,
-
www.fortvandeverbeelding.nl