Gemeente Achtkarspelen


PERSBERICHT

2010/EO34
Buitenpost, 9 april 2010

Jongerenevenement Freshness zoekt sponsoren

Op vrijdag 28 mei 2010 vindt voor de tweede keer het jongerenevenement Freshness in Buitenpost plaats. Dit festival is een initiatief van de gemeenten Achtkarspelen en Kollumerland c.a. en is bedoeld voor alle jongeren uit deze gemeenten. Freshness heeft als doel jongeren te laten zien dat een feest of festival ook zónder alcohol hartstikke leuk en gezellig kan zijn.

Achtkarspelen en Kollumerland c.a. betalen de organisatiekosten van Freshness, maar doen ook een beroep op sponsoren om dit evenement mogelijk te maken. Ook stichting Timpaan Welzijn heeft een grote rol in de organisatie van Freshness. Achtkarspelen, Kollumerland c.a. en stichting Timpaan Welzijn vinden het belangrijk om de jeugd voor te lichten over de effecten van alcohol. Omdat Freshness een maatschappelijke doelstelling dient, is het belangrijk dat ook bedrijven een steentje bijdragen in de vorm van sponsoring. De organisatie van Freshness is daarom op zoek naar sponsoren en zal hiervoor binnenkort een aantal bedrijven benaderen.

Op het Mejontsmaveld in Buitenpost zullen tal van activiteiten te beleven zijn, zoals muziekoptredens, sport en spelletjes. De eerste editie van Freshness werd vorig jaar door honderden jongeren bezocht en was een groot succes. Dit jaar willen de gemeenten nog meer jongeren trekken. De jongeren uit onze gemeenten doen een beroep op u om mee te doen!