Persbericht


1.100 bezoekers op Citrix Solutions Seminar en Partner Exchange 2010 ~ Demonstratie Citrix Receiver voor iPad tijdens grootste virtualisatie-evenement in de Benelux ~

Vianen, 9 april 2010 - Zo'n 1.100 eindgebruikers en partners van Citrix hebben op 7 april Citrix Solutions Seminar en Partner Exchange 2010 bezocht. Daarmee trok het evenement in Spant! in Bussum bijna twee keer zoveel bezoekers als afgelopen jaren.

Eén van de hoogtepunten in het programma was de live-demonstratie van de pas geïntroduceerde Citrix Receiver voor de iPad. Hiermee krijgen gebruikers eenvoudig en veilig toegang tot hun zakelijke Windows-applicaties en -bestanden op de Apple-tablet.

Ook werd op het podium een demo gegeven van XenDesktop 4. Bezoekers konden zo ervaren hoe de desktopvirtualisatie-oplossing kan worden ingezet om desktops en applicaties te leveren aan verschillende soorten werkplekken. "Deze demo liet zien dat eindgebruikers in elke situatie dezelfde rijke gebruikerservaring hebben; of hun virtuele desktop nu wordt opgeroepen op kantoor, de thuiswerkplek of in een internetcafé. Citrix XenDesktop faciliteert al deze verschillende toepassingen en situaties vanuit één enkele oplossing terwijl de situatie voor de IT-afdeling beheersbaar blijft.", aldus Ed Bezooijen, Director Marketing bij Citrix Benelux.

Als organisator van het evenement voor eindgebruikers en partners is hij erg verheugd over de hoge opkomst: "Kennelijk zijn we als Citrix steeds relevanter voor steeds meer mensen. Dat kan alleen maar als we ook de juiste producten introduceren. De Citrix Receiver voor de iPad is daar een goed voorbeeld van, maar zeker ook XenDesktop 4 en het onlangs geïntroduceerde XenApp 6."

Het eerstvolgende grote Europese gebruikersevenement van Citrix vindt dit jaar in Berlijn plaats: op 6 en 7 oktober wordt Citrix Synergy 2010 gehouden. Bezooijen: "Speciaal voor onze Benelux-klanten hebben we een VIP Package samengesteld: een totaalpakket waarin niet alleen het vervoer, de toegang en de hotelovernachtingen is inbegrepen, maar ook een netwerkavond speciaal voor de Benelux-gasten." Meer informatie over het Citrix Systems Benelux VIP Synergy Travel & Conference Package is te vinden op: http://www.synergyberlin2010.eu/.