Ontdek wat je wilt - in ÉÉn dag op weg naar werk dat bij je past


Een praktische en inspirerende workshop voor mensen die met passie en plezier willen werken

LEIDEN, 20100301 -- Op 9 april vindt in Leiden de eendaagse workshop `Ontdek Wat Je Wilt - in één dag op weg naar werk dat bij je past' plaats. Brigitte van Tuijl helpt je in deze praktische en inspirerende workshop om erachter te komen welk werk bij je past.

Veel mensen hebben het niet (meer) naar hun zin op hun werk. Ze weten precies wat ze niet meer willen maar wat ze dan wél willen is vaak niet duidelijk. Daardoor zitten ze vast in hun huidige situatie en weten ze niet hoe ze verder kunnen. Daar brengt deze workshop verandering in!

Tijdens deze dag verhelder je zo duidelijk mogelijk wat je wél wilt. Je leert wat in de weg kan staan om dat te bereiken en hoe je dat kunt voorkomen. Je vertaalt je wens naar een concreet doel en leert wat je helpt om dat doel te bereiken. Je maakt een praktisch actieplan waarin je alle stappen opneemt die daarvoor nodig zijn. Hier kan je na afloop van de workshop zelfstandig mee verder.

Ook maak je je eigen mini-visionboard. Die inspireert en stimuleert je om aan het bereiken van je doel te blijven werken. Meedoen aan deze dag geeft je nieuwe energie en enthousiasme om het werk te vinden waar jij blij van wordt. Je leert wat jij nodig hebt om dat te vinden en hoe je dat kunt aanpakken. Bovendien leer je wat je NU al kunt doen om je huidige situatie direct te verbeteren.

Deze workshop is ontwikkeld en wordt gegeven door Brigitte van Tuijl. Sinds 2003 heeft zij een eigen bedrijf waarin ze mensen helpt ontdekken wat ze écht willen. Zij doet dat o.a. door middel van workshops, groepsprogramma's, en exclusieve trajecten. Ook heeft zij een boek en vele artikelen over dit onderwerp geschreven. Zij is erin gespecialiseerd om mensen op een praktische manier te helpen hun levensdoel te vinden, en dat te vertalen naar hun werk.

Meer informatie kun je vinden op de site, www.brigittevantuijl.nl Op deze site kan je ook een gratis abonnement op de maandelijkse inspiratiemail nemen.





Ingezonden persbericht