ISAAC aan de basis van webwinkel award voor Modern.nl


EINDHOVEN, 20100409 -- Tijdens het Nationale Thuiswinkel Award Gala op 26 maart jl. heeft Modern.nl de publieksprijs voor beste webwinkel in consumentenelectronica en huishoudelijke apparatuur in de wacht gesleept. Het publiek stemde massaal op Modern.nl in de aanloop naar de uitreiking. In de categorie grote webwinkels voor electronica en huishoudelijke apparatuur was de concurrentie groot, maar Modern.nl won de Thuiswinkel Award overtuigend door de vele stemmen en uitstekende waardering. Aan de basis van dit succes staat de samenwerking van Modern.nl met ISAAC.

ISAAC partner van Modern.nl
ISAAC is dé partner voor Modern.nl als het gaat om het optimaliseren van de gebruiksvriendelijkheid van de website zodat conversiedoelen gehaald worden en het klantcontact geintensiveerd. In een professionaliseringsslag zorgde ISAAC enkele jaren geleden voor een grondig redesign van de site in een visueel aantrekkelijke interface waarin de behoeften van de klant centraal staan. ISAAC zorgde verder voor thematisering van de site rondom speciale dagen en evenementen, zoals Moederdag, Valentijn, Kerst en WK voetbal. Hierdoor blijft de website een verleidelijke klantervaring bieden. Want klanten krijgen is één ding, maar klanten behouden is een tweede. Mede door de adviezen en inspanningen van ISAAC kan Modern.nl zich verheugen in een steeds groter wordende trouwe klantenkring.

Daarnaast verzorgt ISAAC de Modern.nl nieuwsbrieven en biedt ISAAC ondersteuning in de online marketing activiteiten. Ook ontwikkelde ISAAC diverse actiematige onderdelen, zoals een gedichtengenerator met Sinterklaas en een WK-wedstrijd. Na de commerciële successen voor Modern.nl betaalt die samenwerking zich nu uit in de waardering van het publiek. ISAAC is dan ook erg trots op het behalen van de beste webwinkel award door Modern.nl en dankt het publiek voor de stemmen.

Over ISAAC
ISAAC is een fullservice web- en softwarebureau in Eindhoven gespecialiseerd in internettechniek. ISAAC combineert technische kennis met expertise op het gebied van online strategie, marketing, interaction design en integratie met backoffice systemen. ISAAC is specialist in het ontwikkelen van succesvolle webshops die de bezoeker optimaal faciliteren in zijn zoekproces met een aankoop als resultaat.

Naast de activiteiten op het gebied van e-commerce is ISAAC actief op het gebied van software- en webapplicaties voor Financial Services, Retail en Online Marketing Services.

ISAAC is opgericht in 1999 en bestaat momenteel uit 35 medewerkers. Het afgelopen jaar maakte het bedrijf -in tegenstelling tot de branche- een stevige groei door. In 2007, 2008 en 2009 werd ISAAC drie keer op rij opgenomen in de Deloitte Fast50 voor snelst groeiende bedrijven. Die groei zet zich inmiddels gestaag door in 2010 en ISAAC behoort dan ook tot de toonaangevende partijen in internettechnologie in Nederland.

Over Modern.nl
Modern.nl is de grootste full-service internetshop voor consumentenelektronica in Nederland. Modern.nl biedt een uitgebreid productaanbod en krachtige backofficefaciliteiten, zoals voor service en distributie. De online elektronicashop werkt met het Thuiswinkel Waarborg-keurmerk en neemt de bezorging en aansluiting voor zijn rekening. Modern.nl is een volle dochter van IMpact Retail. Meer informatie is te vinden op: www.modern.nl.

ISAAC