RTL Group

'De TV Kantine' terug met tweede reeks

Beeld en Geluid Award-winnaar De TV Kantine is vanaf vrijdag 9 april terug met een reeks gloednieuwe afleveringen. Veel nieuwe typetjes van Carlo Boszhard en Irene Moors maken in dit tweede seizoen hun opwachting, zoals Paul de Leeuw, De Frogers, Cheryl en Martin Morero, Prinses Laurentien, De Rijdende Rechter en Tatjana Simic. Maar ook de vertrouwde gezichten van Kim Holland en Marc-Marie Huijbregts zijn straks weer te zien in het populaire RTL 4-programma.

Volendam, het Koningshuis, het Songfestival en het WK zijn een aantal van de themas die per aflevering op humoristische wijze onder de loep worden genomen. De echte Bekende Nederlanders die langskomen voor een gastoptreden zijn Matthijs van Nieuwkerk, Frans Bauer, Paul de Leeuw, Chantal Janzen, Patricia Paay en vele anderen.

Evert Santegoeds heeft een tape gekregen waarop een Bekende Nederlander te zien is in zijn privé-omgeving. Deze ster laat zich van een hele andere kant zien dan men gewend is van tv. In De TV Kantine vreest menig prominent dat hij of zij op deze tape staat en er wordt lustig op los gespeculeerd om wie het gaat. In deze aflevering ziet de kijker persiflages van onder meer Rene en Natasja Froger, Tatjana Simic, Marc-Marie Huijbregts en Eric van Tijn. Er zijn gastrollen weggelegd voor (de echte) Matthijs van Nieuwkerk, Peter van der Vorst en Patricia Paay.

Uitzending: RTL 4, vrijdag 9 april, tussen 22.00 en 22.30 uur

Website: rtl.nl/detvkantine

---

Noot aan de redactie: nieuw fotomateriaal is op te vragen via fotoaanvraag@rtl.nl. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jaap Paulsen, tel. 035 - 6718879, jaap.paulsen@rtl.