Politie Utrecht

Persberichten Lekstroom, 10.20 uur

Utrecht, 09-04-2010

Mishandeling

NIEUWEGEIN Op de Passage is donderdag 8 april rond 21.20 uur een 18-jarige man uit Vleuten mishandeld. De man stond met twee vrienden bij de bushalte toen drie jongeren op hem afkwamen. Toen deze jongeren tegen hem begonnen te schelden, liep het slachtoffer weg. De jongeren kwamen achter hem aan en sloegen hem met een voorwerp. Hij raakte hierbij buiten bewustzijn. Omstanders hebben de politie gewaarschuwd. De Vleutenaar heeft aangifte gedaan en de politie heeft deze in onderzoek.

Vechtpartij

IJSSELSTEIN Op donderdag 8 april kreeg de politie rond 18.20 uur een melding dat er op de Televisiebaan een vechtpartij zou plaatsvinden. Agenten kwamen ter plaatsen en troffen een gewonde man aan. De man (gegevens onbekend) is naar het ziekenhuis overgebracht voor behandeling. De politie zoekt getuigen van deze vechtpartij. Heeft u informatie, neem dan contact op met het district Lekstroom via 0900-8844.

Brand in woning

VIANEN Op donderdag 8 april is brand uitgebroken in een woning aan de Spechtstraat. Toen agenten ter plaatsen kwamen was de 20-jarige bewoonster al uit de woning. De brandweer gaf aan dat de brand waarschijnlijk is ontstaan door een hennepkwekerij die zich in de woning bevond. De politie heeft de bewoonster aangehouden en meegenomen naar het bureau voor verhoor. Er wordt nog forensisch onderzoek gedaan.