Politie Utrecht

Persberichten district Rijn & Venen, 10.20 uur

Utrecht, 09-04-2010

Rijbewijs kwijt

HARMELEN De politie heeft een 48-jarige automobilist uit Harmelen aangehouden voor te hard rijden. Agenten zagen op donderdag 8 april rond 21.30 uur de man met hoge snelheid rijden over de Utrechtsestraatweg. Hij bleek 118 km/puur te rijden. Dit is 58 km per hard. De man is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau waar hij zijn rijbewijs moest inleveren. Tegen de automobilist is proces-verbaal opgemaakt.

Rijden zonder rijbewijs

MAARSSEN De politie heeft in de nacht van donderdag 8 op vrijdag 9 april een 18-jarige man uit Utrecht aangehouden omdat hij een auto bestuurde zonder in het bezit te zijn van een rijbewijs. Agenten zagen de man rond 03.55 uur rijden over de Gageldijk en controleerden hem. De automobilist bleek geen rijbewijs te bezittten,is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

Verkeersincident

MAARSSEN De politie kreeg donderdag 8 april rond 14.45 uur een melding dat er een vechtpartij zou plaatsvinden in Reigerskamp. Ter plaatse troffen agenten een 26-jarige man en een 29-jarige vrouw beiden uit Maarssen aan. De vrouw verklaarde een kopstoot te hebben gekregen van de man na een verkeersconflict. Agenten hebben de man aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. Omdat de verdachte een militair is, heeft de politie de zaak overgedragen aan de Koninklijke marechaussee.