Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

Amsterdam, 9 april 2010

Ambassadeur van KiKa (Kinderen Kankervrij) heeft gift van 10.000 euro in ontvangst genomen

Hedenmiddag, vrijdag 9 april, om 15.30 uur, hebben medewerkers van IJsterk en interim-bestuurder Henk van der Veen een cheque van 10.000 euro gegeven aan KiKa (Kinderen Kankervrij). Esther Magliano, ambassadeur van het KiKa fonds heeft de cheque in ontvangst genomen. Henk van der Veen maakte van de gelegenheid gebruik om de payoff van het vernieuwde IJsterk te onthullen; IJsterk stimuleert, ontwikkelt & verbindt mensen.

Het idee voor de gift aan het KiKa fonds ontstond rond de feestdagen, toen de wens werd uitgesproken af te zien van kerstpakketten en er ook besloten werd om geen kostbare recepties te houden. In plaats daarvan is nu door medewerkers van IJsterk, samen Henk van der Veen, interim bestuurder Stichting IJsterk Beheer, een gift van ¤ 10.000,- gedaan aan het KiKa fonds. Dit fonds heeft als doel door onderzoek naar de oorzaken van kinderkanker in tot een situatie te komen waarbij kinderen niet langer aan kanker overlijden.

De cheque is op vrijdag 9 april op feestelijke wijze aangeboden aan Esther Magliano, ambassadeur van KiKa, waarbij Henk van der Veen, de gift in het licht plaatste van de payoff voor het vernieuwde IJsterk. IJsterk stimuleert, ontwikkelt & verbindt mensen.

Bewust is gekozen voor KiKa, want kinderen betekenen veel voor IJsterk. Daar waar IJsterk voor staat is voor de veel Amsterdamse kinderen belangrijk. Daar waar KiKa voor staat is voor kinderen met kanker van grote betekenis. Dat vult elkaar goed aan.




Ingezonden persbericht