Rise en Seats2Meet lanceren gratis workshop voor werkzoekenden


"Je nieuwe baan via LinkedIn"

UTRECHT, 20100325 -- Rise en Seats2Meet.com lanceren vandaag een maandelijks terugkerende gratis workshop voor werkzoekenden en met ontslag bedreigde medewerkers: "Je nieuwe baan via LinkedIn". De eerste workshop staat gepland voor vrijdagmiddag 9 april bij Seats2Meet.com in Hoog Catharijne in Utrecht en was door een succesvolle publiciteitscampagne op Twitter binnen 48 uur volgeboekt met 16 werkzoekenden.

Bas Westland, LinkedIn trainer bij Rise en daarnaast werving & selectie ondernemer met e-people: "Vanuit Rise hebben we de afgelopen jaren tientallen recruiters getraind in het vinden van nieuwe medewerkers via LinkedIn, het grootste zakelijke sociale netwerk van Nederland en daarbuiten met inmiddels meer dan 1,5 miljoen leden."

"Eind vorig jaar kwam het idee op om in deze tijden van economische crisis de training ook aan te gaan beiden aan werkzoekenden om ze zo te helpen zich beter te profileren voor een nieuwe baan middels hun sociale netwerk."

"In Seats2Meet.com hebben we een partner gevonden die bereid is de locatie en de consumpties gedurende de middag te sponsoren en niet voor één keer, maar in een maandelijks terugkerende cyclus. Daar zijn we ze heel dankbaar voor, omdat we daardoor nu de workshop gratis aan kunnen bieden."

Ronald van den Hoff, directeur van Seats2Meet.com, maar ook initiatiefnemer van het sociale netwerk Mindz.com: "Na een congres voor Interim Managers bij onze vestiging in Maarssen, waar zowel Bas als ik spreker waren, gaf ik hem een lift naar onze vestiging in Utrecht, waar een ander event was waar we beiden aanwezig waren. Onderweg polste Bas me om als sponsor op te treden voor "Je nieuwe baan via LinkedIn" en ik was direct enthousiast."

"Met Seats2Meet.com en onze community Mindz.com hebben we een vernieuwend vergader-, ontmoetings- en netwerkconcept gecreëerd, wat heel goed aansluit met wat Rise in haar trainingen aanbied. Vandaar dat ze ook voor hun commerciële trainingen standaard gebruik maken van onze faciliteiten."

"Zowel Rise als Seats2Meet.com zijn bedrijven die meer willen dan alleen geld genereren. Wij willen ook onze expertise en middelen delen met de mensen in ons netwerk die dat nu extra nodig hebben als gevolg van de economische crisis."

Over Rise:
De trainingen van Rise zijn ontwikkeld op jarenlange ervaring in recruitment, sales én internet en staan garant voor innovatie en pragmatisme. Zo zijn recruiters en verkopers na het volgen van onze training beter in staat om gebruik te maken van de gratis bronnen op het internet om meer latent werkzoekenden of klanten te vinden in kortere tijd. Sinds kort biedt Rise haar expertise ook in train-the-trainer vorm aan voor reïntegratie- en outplacementorganisaties, zodat die hun cliënten sneller kunnen helpen in het vinden van hun nieuwe baan. In deze steeds competitiever wordende markt zijn snelheid en minder kosten van toenemend belang.

Over Seats2Meet.com
Seats2Meet is dé uniek ultieme vergader- en ontmoetingsformule in Europa. Bij Seats2Meet boek je online vergaderstoelen in plaats van vergaderruimte. Bij Seats2Meet ontmoet je elkaar in stijl: uniek Nederlands design in combinatie met goed eten en drinken. Naast onze 15 vergaderruimtes bieden we een publieke ruimte waar mensen kosteloos kunnen werken, samenwerken en kennisdelen en gratis gebruik kunnen maken van wifi, koffie en thee en zelfs de lunch.

Aanmelden voor "Je nieuwe baan via LinkedIn" op 17 mei kan nog wel via www.mindz.com/Je_nieuwe_baan_via_LinkedIn_2

Rise