Hulpverleningsdienst Groningen

Zelfredzame inwoner Eenrum wint prijs met noodpakket

Op vrijdag 9 april zal burgemeester Wiersma van de gemeente De Marne een bijzondere prijs overhandigen. Het gaat om een rondvlucht boven de provincie Groningen, gewonnen door Nils Niekerk uit Eenrum, één van de drie prijswinnaars van de campagne `Je hebt meer in huis dan je denkt'. Deze campagne liep van 1 tot 15 februari en had als doel inwoners van de provincie Groningen te stimuleren hun noodpakket compleet te maken.

Winnaar Nils Niekerk heeft op de website aangegeven de belangrijkste onderdelen van het noodpakket in huis te hebben. Burgemeester Wiersma zal hem een bezoek brengen en de prijs overhandigen, uiteraard nadat goed is gecontroleerd of hij het noodpakket écht compleet heeft.

Over de campagne
De campagne `Je hebt meer in huis dan je denkt' heeft als doel de inwoners van de provincie Groningen te stimuleren hun noodpakket compleet te maken. Gedurende twee weken is aandacht gevestigd op dit onderwerp door middel van radiospotjes, advertenties, posters en de website jehebtmeerinhuisdanjedenkt.nl. De campagne is georganiseerd door alle 23 Groninger gemeenten, de Provincie Groningen, de waterschappen Hunze en Aa's & Noorderzijlvest en de Hulpverleningsdienst.