Gemeente Spijkenisse


Open Dag in Rokade


01 april 2010

Bezoek zaterdag 10 april 2010 tussen 11.00 en 13.00 uur Rokade tijdens de Nieuwbouwdag en bekijk De Elementen ook eens vanaf de rivier!

Op zaterdag 10 april 2010 stelt het appartementencomplex Rokade van 11.00 uur tot 13.00 uur de 10e verdieping open voor bezichtiging. Iedereen die wil ervaren hoe het wonen is in een toren met een prachtig uitzicht over de rivier of het achterland kan een kijkje komen nemen aan de Hongerlandsedijk. Rokade is één van de projecten die meedoet aan de landelijke Nieuwbouwdag.

De markante zwart-witte toren Rokade van 113 meter is nu volop in aanbouw. Volgens planning moet rond de bouwvakantie het hoogste punt worden bereikt. Elke verdieping die gereed komt wordt meteen voorzien van gevelelementen, kozijnen en glas. De 10e verdieping is open voor bezichtiging. Een lift brengt de bezoeker naar boven.

Met de snelle taxiboot een rondje langs De Elementen Op de verdieping worden de bezoekers ontvangen door medewerkers van Atta Makelaars en Ballast Nedam. Op de verdieping is informatie te krijgen over de appartementen in Rokade, kan men een kopje koffie drinken en genieten van het uitzicht. Iedere bezoeker krijgt een voucher om met een snelle taxiboot een rondje te varen over de Oude Maas langs De Elementen. Pendelbusjes brengen de mensen naar de haven waar het opstappunt is. De bootjes varen van 11.30 tot 13.30 uur.