Internationale conferentie over vrouwen versieren in Aken
12/03/2010 12:49
SCongress CV
Professionals leren mannen hoe ze onweerstaanbaar worden
ROTTERDAM, 12-03-2010 - Op 10 en 11 april vindt de Real Man Conference 2010 plaats in Duitsland. Het is een internationale conferentie over vrouwen versieren en zelfontwikkeling. 14 professionele datingcoaches en pick-up artists komen vanuit de hele wereld naar het Forum M congrescentrum in Aken. Zij leren mannen hoe ze de echte man, de real man, worden waar vrouwen van dromen.
Dit is de tweede Real Man Conference (RMC). De eerste RMC was in Amsterdam in 2008. Toen waren er 450 bezoekers uit 22 landen.
Focus
De focus ligt op het ontwikkelen van karakter, zelfvertrouwen en communicatieve vaardigheden waardoor mannen aantrekkelijk worden voor vrouwen. Vandaar het motto: be the man women want!
Voor wie
De RMC is voor alle mannen die meer succes met vrouwen willen en succes in hun leven. Bezoekers van de RMC 2008 zeiden:
'Wat was deze dag mindblowing en inspirerend! (...) Niet alleen waren de sprekers inspirerend, het gaf ook een ontzettend leuk en goed gevoel om met gelijkgestemden op één locatie te zijn, met ze te praten en van ze te leren.'
'Van alle kanten maar 1 ding gehoord: HELEMAAL top. En al die mensen uit verschillende landen... echt heel vet.'
'Ik heb 2 nachten wakker gelegen, bezig geweest met het verwerken van alle informatie die mijn kant op geschoten werd.'
Impressie op de website
Een impressie video van de RMC 2008 en de eerste 5 minuten van 12 presentaties staan op de website www.realmanconference.nl.
Achtergrond: begrippen en geschiedenis
Uit de film "Hitch" (2005) is het fenomeen dating coach bekend: iemand die mannen leert hoe ze de vrouw van hun dromen kunnen versieren.
Het boek "The Game" introduceerde het geheime genootschap van pick-up artists: experts in het versieren van vrouwen die online tips uitwisselen over zelfverbetering en sociale psychologie. Het is het persoonlijke verhaal van de journalist Neil Strauss. Hij vertelt hoe hij in 2 jaar transformeerde van een timide, seksueel gefrustreerde nerd tot een vlotte, charmante meesterversierder.
Nu zijn er wereldwijd enkele honderden dating coaches. Op de RMC treedt een selecte groep van deze experts op.
Meer informatie
Meer informatie is te vinden op www.realmanconference.nl.
Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl

http://www.realmanconference.nl