Ingezonden persbericht



---

26 maart 2010

Nieuw Land verleidt tijdens Museumweekend op 10 en 11 april!

Lelystad - Op 10 en 11 april vindt de 29e editie van het Museumweekend plaats. Nieuw Land verleidt bezoekers met gratis toegang en aanstekelijke Zumba sessies te midden van de landschappen van Gerda Hofman! Instructeurs van Achmea health Center Lelystad laten iedereen dansen op vrolijke muziek in Nieuw Land.

Zumba is een swingende work-out met Zuid-Amerikaanse dansstijlen zoals de cumbia, merengue, salsa, reggaeton, mambo, rumba en calypso. Naast de reguliere Zumba, start het Achmea health Center Lelystad per 1 april met Zumba familie. De lessen zijn speciaal ontwikkeld voor kinderen, om samen met hun ouders op vrolijke Zumba muziek te bewegen en plezier te maken.

Bij de tentoonstelling Nederlandse Landschappen. Gerda Hofman worden op zaterdag en zondag van 13.00 uur tot 16.00 uur diverse korte sessies gegeven waar iedereen vrijblijvend aan mee kan doen. De tentoonstelling laat Hofmans verbeelding van de typische Nederlandse polderlandschappen zien. Het museum is op zaterdag en zondag open van 11.30 uur tot 17.00 uur.

Het Museumweekend is een initiatief van de Museumvereniging. Ieder voorjaar doen veel musea, vaak meer dan 500, mee aan dit feestelijke weekend dat bedoeld is om mensen die niet of weinig naar musea gaan kennis te laten maken met de rijke en gevarieerde museumwereld.

Kijk voor informatie over Nieuw Land, activiteiten bij de tentoonstelling Nederlandse Landschappen. Gerda Hofman en onze openingstijden op onze website www.nieuwlanderfgoed.nl.



Ingezonden persbericht