Gemeente Amstelveen

Atelierroute Amstelveen: ook kunst in particuliere garages - uniek project

Aanstaand weekend vindt ook in Amstelveen de Atelierroute plaats. Naast dat ruim 50 kunstenaars hun deuren wijd openzetten voor het publiek en Kunstuitleen Amstelveen er een aparte expositie aan wijdt, vindt er ook een geheel nieuw project plaats: 'Aliens'.

Ofwel, in twaalf partculiere garages wordt een kunstobject neergezet - bijna even terloops als de inhoud van de garages zelf. Dus de ene keer nonchalant tegen een muur, de andere keer op een rommelig kastje of op een sokkel. Deze garages zijn gefotografeerd en verwerk in schitterende affiches die vanaf nu worden tentoongesteld in het Keizer Karelviaduct onder de A9. Tijdens de Atelierroute kan het publiek ook de garages bezoeken en daar de 'aliens' in het echt zien.

Het is een bijzonder project dat nu al veel besproken is in Amstelveen. Bijgaand ziet u de overzichtsposter van alle aliens, de foto's en de affiches. Als u in uw krant/bijlage meer aandacht aan het project wilt besteden, stellen wij dat bijzonder op prijs. Alle materiaal is als jpeg verkrijgbaar. >




Gemeente Amstelveen