Politie Gelderland-Zuid

Vijf rijbewijzen ingevorderd

Tiel, Kesteren, Herwijnen, Culemborg, 10-04-2010 o De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag weer op verschillende locaties gecontroleerd op alcohol. Daarbij zijn 5 rijbewijzen ingevorderd.

Tiel

In Tiel werd een 33-jarige man uit Waardenburg betrapt tijdens een alcoholcontrole op de Havendijk in Tiel. De man blies 655 ug/l en kreeg een rijverbod van 7 uur. Een 18-jarige Tielenaar liep ook tegen de lamp en blies 485 ug/l.

Kesteren

Op de Spoorstraat in Kesteren controleerden agenten een 18-jarige inwoner van die plaats. De man reed met behoorlijke snelheid door het dorp en trok de aandacht van de agenten. Hij bleek ook te hebben gedronken. Het apparaat gaf 410 ug/l aan. Hij is beginnend bestuurder dus raakte ook zijn rijbewijs kwijt.

Herwijnen

In Herwijnen werd een 20-jarige inwoner betrapt met teveel alcohol op. Hij blies bij de ademanalyse 350 ug/l. Als beginnend bestuurder werd ook zijn rijbewijs ingevorderd.

Culemborg

Op de Oostersingel in Culemborg werd 18-jarige man uit Maurik gecontroleerd op het gebruik van alcohol. Hij reed op een snorfiets. Controle wees uit dat er 485 ug/l in zijn bloed zat. Ook hij raakte zijn rijbewijs kwijt. tegen alle overtreders werd proces-verbaal opgemaakt. (14)

Laatst gewijzigd 10-04-2010 14:00 | © Regio Gelderland-Zuid |