Politie Midden- en West Brabant

persberichten District Bergen op Zoom

Bergen op Zoom, 10-04-2010

Politie Mark en Dintel houdt verkeerscontrole

DINTELOORD: Vrijdagmiddag heeft de politie aan de Steenbergseweg een grote verkeerscontrole gehouden. Tussen 13:30 en 16:00 uur
controleerden negen agenten van het Team Mark en Dintel het verkeer in verband met de algemene verkeersveiligheid.

Er zijn 14 bekeuringen uitgeschreven voor niet dragen van de
autogordel (7), geen juiste reminrichting aanhanger (2), geen geldig rijbewijs (3), verboden sirene en vervallen APK keuring. Rond 15:45 uur werd een 35-jarige inwoner van Capelle aan de IJssel aangehouden. Bij controle bleek hij nog gesignaleerd te staan voor acht openstaande boetes. Na het betalen van ruim 1300 euro is de man weer in vrijheid gesteld.

Politie onderzoekt straatroof

BERGEN OP ZOOM: De politie stelt een onderzoek in naar een straatroof die vrijdagmiddagplaats heeft gevonden aan de Lindebaan in Bergen op Zoom.

Een 32-jarige Bergenaar liep rond 17:40 uur over de Lindebaan in de richting van de Koepelstraat. Twee daders op een zilver/rode scooter naderde het slachtoffer langs achteren en bij het passeren trok één van het tweetal een laptoptas van de schouder. Met de buit ging het tweetal er vandoor in de richting van de Koepelstraat. De Bergenaar is nog achter de daders aangerend. Korte tijd later deed hij aangifte van de beroving.

Laatst gewijzigd 10-04-2010 14:20 | © Regio Midden en West Brabant |