Politie Brabant Zuid-Oost

Politie zoekt getuigen van aanranding

Eindhoven Tongelre, 10-04-2010 o De politie is op zoek naar getuigen van een aanranding op de Parklaan.

Een 20-jarige vrouw uit Eindhoven fietste daar zaterdagochtend rond 4.15 uur vanuit de richting van het centrum. Net voorbij de Nachtegaallaan, ter hoogte van het bejaardenhuis, werd ze al fietsend aangesproken door een man die met een auto naast haar kwam rijden. Vervolgens reed de man haar met zijn auto klem op de stoep en stapte uit. Hij heeft haar daar onzedelijk betast. Toen een andere auto kwam aanrijden, is de man weer in zijn wagen gestapt en weggereden in de richting van de Reigerstraat.

Signalement
Het gaat om een man met een getinte huidskleur, tussen de 30 en 35 jaar oud, ongeveer 1,70 meter lang en met een normaal tot dikkig postuur. Hij droeg een donkerkleurige spijkerbroek en een donker jack. Hij reed in een klein model rode Fiat.

Getuigenoproep
De politie is op zoek naar getuigen van de aanranding of mensen die weten wie en/of waar de dader is. De politie wil vooral graag in contact komen met de bestuurder van een zilverkleurige auto die kort na de aanranding bij het slachtoffer is gestopt maar vervolgens is doorgereden. Hij heeft mogelijk informatie die van belang is voor het onderzoek. Getuigen kunnen zich melden bij de recherche in Eindhoven via 0900-8844.