Politie Twente

Persberichten Politie Twente zaterdag 10 april 2010
Vrouw van tas, met daarin haar medicijnen, beroofd Hengelo
Vrijdagavond 9 april is een 48-jarige Hengelose het slachtoffer geworden van beroving met geweld van haar handtas aan de Beukweg. Ik haar zwarte handtas zitten onder andere haar medicijnen tegen migraineaanvallen. Het slachtoffer is ter controle overgebracht naar het ziekenhuis. De politie Twente is direct in de omgeving een zoekactie gestart maar heeft de dader helaas niet meer aangetroffen.

Omstreeks 23.00 uur kreeg de politie Twente een melding dat een 48-jarige vrouw aan de Beukweg een klap in haar nek had gekregen en dat vervolgens haar tas van haar arm was gerukt. Een alerte getuige is nog achter de dader, die de Plataanstraat in rende, aangerend maar heeft hem niet kunnen achterhalen. Ook de zoekactie in de omgeving door de politie leverde niet het gewenste resultaat op.

Het signalement van de man
Een donkere huidskleur, zwart kroeshaar, spijkerbroek, zwart jack met capuchon en ongeveer 1.85 m. lang.

Medicijnen
In haar ontvreemde handtas zitten haar medicijnen van het merk Maxalt. Dit medicijn wordt voorgeschreven ter bestrijding van ernstige migraineaanvallen. Bij inname door gezonde mensen, vooral kinderen, kan dit ernstige gevolgen hebben.

Getuigenoproep

Kent of herkend u de dader of bent u getuige geweest en heeft nog niet met de politie gesproken of heeft u de medicijnen gevonden, neemt u dan contact op met Politie Twente, team Hengelo via 0900-8844. Anoniem kan dit via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

(2010031552)