Ingezonden persbericht


SNEAKERZ MUZIK ROCKT DE HOUSE MET JAMIE & SPIKE

Het Sneakerz MUZIK feest in Panama op zaterdag 10 april wordt een hele bijzondere editie. Niet alleen worden zoals gebruikelijk de heetste dj/producers van het Sneakerz MUZIK label naar voren geschoven; ook Jamie Westland & Spike van Di-rect komen de club binnenstebuiten keren! En dan nog zo'n naam die je niet eerder bent tegengekomen op een Sneakerz feest: Ruben van der Meer komt als dj rellen met Gelazer! - oftewel Shagspeare & Lady Bee - in de tweede zaal, de Panama Studio.

Times Are Changing
DJ's die rockplaten verbouwen en rockers die in de dj-booth klimmen. Tijden veranderen! Het kan allemaal en klinkt bovendien fantastisch. Dus weg met de hokjesgeest. In samenwerking met platenlabel EMI heeft Sneakerz MUZIK onlangs het remixenpakket van Di-rect's hit 'Times Are Changing' uitgebracht. De producers die de eer hadden deze plaat onder handen te nemen zijn Franky Rizardo, Rene Kuppens, Robbie Taylor en East & Young. De mannen hebben ieder een volledig eigen twist aan de single weten te geven. Deze remixen beluister je op Beatport.com (https://www.beatport.com/en-US/html/content/release/detail/226013/times_are_changing#app=1b95&a486-index=0). Smaakt dat naar meer? U vraagt, zij draaien. En wel in het Theater van Panama op 10 april!

Halverwege de avond wordt het publiek getrakteerd op een dj-set en live optreden van de originele 'Times Are Changing' boys zelf: Jamie Westland draait de dikste houseplaten en Spike speelt mee op zijn elektrische gitaar! Dit spectaculaire duo wil je niet missen.

Gelazer!
Nog zo'n spectaculair duo is deze avond een zaaltje verder te vinden: Shagspeare & Lady Bee, also known as Gelazer! Ze kleuren nooit binnen de lijntjes en hebben lak aan principes. Wel weten ze de boel genadeloos op te schudden met disco, house, eclectic beats, hiphop en r&b. Zoals gebruikelijk nemen ze een extra dj mee, om ter plekke back2back mee aan te slag te gaan. Liefst eentje die ook een beetje gek in het hoofd is: dat zit zaterdag 10 april wel snor met niemand minder dan Ruben van der Meer. Leuk Gelazer! nieuwtje: eind april brengt het tweetal een compilatiealbum uit (inclusief bonus-cd van Robin Banks). Voor meer info check: www.gelazer.com.

Tickets voor Sneakerz MUZIK Panama (10 april en 8 mei) kosten 10 in de voorverkoop bij alle Primera winkels of zijn online te bestellen via: www.sneakerzmuzik.nl, www.1management.nl en www.panama.nl. Aan de deur betaal je 15 euro. Op de hoogte blijven van alle updates? Volg Sneakerz online via Hyves (http://sneakerz.hyves.nl en http://sneakerzmuzik.hyves.nl) en via Twitter (www.twitter.com/sneakerznl en www.twitter.com/sneakerzmuzik).

Voor in de agenda:

Naam feest: Sneakerz MUZIK
Datum: zaterdag 10 april 2010
Tijd: 23.00 - 04.00 uur
Locatie: Panama, Oostelijke Handelskade 4, Amsterdam Line-up Theater: Franky Rizardo, Jamie Westland feat. Spike, Rene Kuppens, Robbie Taylor, East & Young Line-up Studio: Gelazer! (Shagspeare & Lady Bee), Ruben van der Meer Voorverkoop: 10 euro via www.sneakerzmuzik.nl, www.1management.nl en www.panama.nl Deurverkoop: 15 euro
Meer info: www.sneakerzmuzik.nl, http://sneakerzmuzik.hyves.nl en www.twitter.com/sneakerzmuzik

Naam feest: Sneakerz MUZIK
Datum: zaterdag 8 mei 2010
Tijd: 23.00 - 04.00 uur
Locatie: Panama, Oostelijke Handelskade 4, Amsterdam Line-up Theater: Groovenatics, Youri Donatz, Yasmin le Bon, Yanto Line-up Studio: Shit is Bangin' (feat. DNS & EZD), Superjam (feat. DNS vs. Mr. Nathan), Jay Colin Voorverkoop: 10 euro via www.sneakerzmuzik.nl, www.1management.nl en www.panama.nl Deurverkoop: 15 euro
Meer info: www.sneakerzmuzik.nl, http://sneakerzmuzik.hyves.nl en www.twitter.com/sneakerzmuzik




Ingezonden persbericht