TROS

Afdeling Communicatie
Hilversum, 07-04-2010

Radio
TROS MUZIEKCAFÉ
Uitzending zaterdag 10 april
Radio 2 - 16.00 uur

BETTIE SERVEERT IN TROS MUZIEKCAFÉ

Op zaterdag 10 april ontvangt Daniël Dekker in TROS MUZIEKCAFÉ:

BETTIE SERVEERT is een van de Nederlandse bands met veel succes in het buitenland en alweer zo'n achttien jaar meedraait binnen de Nederlandse pop. Na hun laatste cd 'Bare Stripped Naked' uit 2006 is nu het album 'Pharmacy of Love' uitgekomen. Na al die jaren staat Bettie Serveert nog altijd bekend om hun energieke optredens met frontvrouw Carol van Dyk.

BABETTE LABIJE heeft haar eigen zangschool, is vocal-coach bij Idols, X-factor en het Juniorsongfestival, dirigent bij Kinderen voor Kinderen en jurylid bij 'So you wannabe a popstar'. De afgelopen tijd heeft zij hard gewerkt aan haar nieuwe plaat 'Keep Playing'. Het album is een popalbum met een rauw randje, haar teksten zijn persoonlijk, soms confronterend, maar recht uit het hart geschreven.

BROWN HILL is een zevenkoppige band rond Patrick Pierau. Ruim dertig jaar geleden geboren in Amsterdam Noord. De band heeft onlangs een nieuwe cd uitgebracht genaamd 'Brown Hill'. Ze spelen afwisselend in Nederland en Amerika en treden op samen met ondermeer Michèlle David, Giovanca, Boris en The Trammps tijdens Soul Symphonic in het Amsterdamse Concertgebouw.

GRANT CAMPBELL. Rustieke klanken en een ruige stem die een beetje klinkt als Bruce Springsteen. De Schotse singer-songwriter Grant Campbell speelt voornamelijk rustige, intieme folknummers met schaarse instrumentatie en diepe, troostende zang. In oktober 2009 verscheen het album 'A Brief History Of Things To Come', een compilatie van nummers van eerdere albums die hier in Nederland niet zijn uitgebracht.

Voor meer informatie: www.muziekcafe.nl