Gemeente Lansingerland

Maak 10 april een nieuwbouwtour


Op zaterdag 10 april kunt u in Lansingerland diverse nieuwbouwwoningen bekijken. U kunt ter plekke zien hoe de woningen worden gebouwd, hoe ze er van binnen en buiten uitzien en wat zich in de omgeving bevindt.

U kunt gratis een tour maken door Lansingerland. Tijdens de tour vertelt een gids alles over Lansingerland, de kernen Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek en Bleiswijk en over de nieuwbouwwoningen. De bus stopt bij verschillende modelwoningen. Hier kunt u uitstappen en na het bezichtigen van de woning weer opstappen.

Â

De bustour start om 11.00 uur bij het infocentrum Lansingerland in Berkel en Rodenrijs en om 15.00 uur rijden de bussen hun laatste ronde, zodat u altijd weer op de juiste plaats terugkomt.

Â

De bussen rijden non-stop hun ronde langs de volgende opstappunten:

Â


* Infocentrum Lansingerland, Raadhuislaan 1 in Berkel en Rodenrijs


* De Tol in Berkel en Rodenrijs (appartementen)


* Park Meervaart in Berkel en Rodenrijs (herenhuizen, eengezinswoningen)


* Sedum in Berkel en Rodenrijs (patiowoningen)


* Gouden buurten in Berkel en Rodenrijs (grachtenhuizen, appartementen)


* Grijpestijn in Bleiswijk (eengezins- en terraswoningen)


* De Tuinen in Bleiswijk (kavels, e.a.)


Nieuwbouwprojecten worden vaak getoond op mooie websites, in kleurrijke magazines en in enthousiaste verhalen. Allemaal fraaie middelen om kennis te maken met de nieuwbouwprojecten, maar ze kunnen niet op tegen een ervaring ter plekke. En juist die ervaring biedt de gemeente Lansingerland op zaterdag 10 april met een gratis bustour tijdens de Landelijke Nieuwbouwdag.