Vereniging FME-CWM


---

Handelsmissie

Matchmaking in de VS voor de medische sector

Datum: 11 t/m 16 april 2010
Locatie: Verenigde Staten

Van 11 tot en met 16 april 2010 vindt een missie naar de Verenigde Staten plaats voor Nederlandse producenten (OEM'ers), leveranciers, consultants, NGO's en dienstverleners van medische producten en diensten. Deze missie geeft u de unieke mogelijkheid inzicht en kennis te verkrijgen in de enorme kansen van de internationale medische aanbestedingsmarkt.

De organisatie is in handen van de Vereniging FME-CWM (FME), Holland HealthTech (HHT), en de Task Force Health Care (TFHC), in opdracht van de EVD, agentschap van het ministerie van Economische Zaken. De EVD financiert deze handelsmissie in het kader van het programma Collectieve Promotionele Activiteiten (CPA).

De missie omvat:


* Deelname aan het driedaagse EU UN Procurement Forum in New York, een hoogdrempelig evenement waarbij deelnemers in contact gebracht worden met inkopers van VN-organisaties.

* Verscheidene netwerk gelegenheden met voor u (in)direct relevante partijen (bijvoorbeeld een netwerkreceptie, ronde tafel, seminar / workshop).

* Een bezoek aan de Wereld Bank (WB) in Washington.
* Een bezoek aan de Pan American Health Organization (PAHO) in Washington.

* Een bezoek aan de International Development Bank (IDB) in Washington.

* Een bezoek aan de United Nations Development Programme (UNDP) in New York.

* Een bezoek aan de International Finance Corporation (IFC) in Washington.

* Mogelijk bezoek aan andere relevante International Organisations (IO)'s of NGO's (afhankelijk van de delegatie).
* Individuele matchmaking afspraken met inkopers van IO's.
* Een website waarop uw bedrijf gepresenteerd wordt (communicatie en marketing tool).

Voordelen van de missie:


* Door het collectief en het overheidskarakter van de missie worden deuren geopend bij hoofdkantoren die normaliter onbereikbaar zijn.
* Uw bedrijf kan zichzelf (ongeacht de omvang) ruimschoots onder de aandacht brengen bij de te bezoeken IO's.

* Uw bedrijf wordt in direct contact gebracht met de voor hun relevante inkopers die normaliter moeilijk te identificeren zijn, de toegankelijkheid nog daargelaten.

* Uw bedrijf wordt (indien gewenst) ondersteund bij de aanmeldingsprocedure van het EUPF, hét inkoop evenement van de VN-organisaties.

* Voor, tijdens, en na de missie zal u of uw bedrijf (indien gewenst) professioneel ondersteund worden in het traject (betere) toegang te verkrijgen tot de IO's.

* Na de missie heeft uw bedrijf de deelnemer een perfect beeld van het complexe netwerk van de internationale organisaties, met name de VN (een certificaat zal daarom ook uitgereikt worden).

Aanmelden en kosten

Via de EVD website kunt u zich tot uiterlijk 4 januari 2010 aanmelden. Kosten voor deelname aan de missie naar de Verenigde Staten bedragen EUR 500,00,- (excl. BTW) per deelnemend bedrijf. De bijkomende individuele kosten, zoals bijvoorbeeld reis- en verblijf en inschrijvingskosten voor het EUPF, zijn voor eigen rekening. Zodra uw aanmelding binnen is nemen wij contact met u op voor een intakegesprek. Ook zult u geïnformeerd worden over een deelnemersbijeenkomst voorafgaand aan de missie. Tijdens deze vergadering brengen wij u op de hoogte van het algemene programma alsmede uw individuele programma.

Voorwaarden en condities

Op de missie naar de Verenigde Staten zijn de Algemene voorwaarden van FME-CWM voor deelname aan door de afdeling Internationaal Ondernemen georganiseerde activiteiten van toepassing.

Meer informatie

De bijlage `Marktinformatie' geeft meer inzicht in het type en de omvang van projecten van IO's. Voor meer informatie neemt u contact op met Peter Post via 079-3531283 of ppo@fme.nl.

____________________ ____________________ ____________________