Philips

Innovaties van Philips voor woningverlichting op de Light+Building 2010 beurs

`Sneak Preview' van de woningverlichtingsoplossingen van Philips Lighting op de grootste verlichtingsbeurs van Europa, Light+Building!

Philips is ook dit jaar weer aanwezig op de vakbeurs Light+Building die van 11 tot 16 april plaatsvindt in Frankfurt, Duitsland. Naast de professionele oplossingen presenteert Philips ook een reeks nieuwe, op LED's gebaseerde oplossingen waarmee de woningverlichting een grote stap voorwaarts zet. Hier laten we u enkele producten zien in een `sneak preview' van wat er op de beurs geïntroduceerd gaat worden om eenvoudig het leven thuis te verbeteren.

Philips LivingColors-armaturen met gekleurd en wit licht Philips breidt haar succesvolle LivingColors-reeks uit met de LivingColors colored & white light. Met de Philips LivingColors colored & white light kunt u thuis de gewenste sfeer scheppen dankzij de keuzemogelijkheid uit 16 miljoen kleuren én elke nuance van wit licht. Door deze combinatie is hij ideaal voor zowel sfeerverlichting als de dagelijkse activiteiten. De mogelijkheden om een sfeer te scheppen die past bij uw stemming of gelegenheid, zijn eindeloos. En alles met behulp van een intuïtieve afstandsbediening, waarop zelfs meerdere lichtpunten te bedienen én op te slaan zijn. De nieuwe range is beschikbaar vanaf september 2010.

Philips ArciTone
Philips ArciTone is een reeks architecturale armaturen die een brug slaan tussen innovatie, architecturaal ontwerp en sfeerverlichting. De producten zijn ontworpen om te passen in uw moderne minimalistische interieur, en dragen bij aan een unieke hedendaagse woonstijl. Een deel van de Philips ArciTone range is gebaseerd op energiezuinige PowerLED's. Een aantal armaturen hiervan zijn voorzien van de nieuwste innovatie in LED-verlichting: een zeer slanke niet verblindende LED-module. Met de unieke `look & feel' kunt u eenvoudig uw armaturen zo mengen en aanpassen dat ze passen in een moderne en architecturale woonomgeving. Om u sfeerbeleving nog verder te vergroten, wordt in sommige armaturen een interface voor bewegingsbediening als standaardfunctie meegeleverd. Wuif gewoon een keer onder de sensor en het licht gaat aan. Het licht kan ook met de hand gedimd en aan- en uitgeschakeld worden. De artikelen zijn vanaf september 2010 verkrijgbaar.

Philips Ledino
De reeks Philips Ledino PowerLED-armaturen is de perfecte samensmelting van elegante vormen en het nieuwste op het gebied van LED-licht. De chique vormgeving past perfect in moderne interieurs en de artikelen geven een duidelijk, helder en aangenaam warm licht (nu met 2700 Kelvin) dat gedimd kan worden om een subtielere sfeer te verkrijgen. Het zijn de nieuwe generatie warm witte PowerLED's die dit prachtige licht leveren voor het creëren van de perfecte sfeer in een modern interieur. De nieuwe Ledino reeks ligt vanaf september 2010 in de winkels.

* PDF persbericht 'Innovaties van Philips voor woningverlichting op de Light+Building 2010 beurs'


---


* Download hi-res foto


---


* Download hi-res image

Neem voor nadere informatie a.u.b. contact op met:

Morven Mackinnon

Philips Nederland
Tel: +31 40 27 86157
Email: morven.mackinnon@philips.com

Over Koninklijke Philips Electronics

Koninklijke Philips Electronics N.V. (NYSE: PHG, AEX: PHI) is een onderneming met een veelzijdig aanbod op het gebied van gezondheidszorg en welzijn, gericht op het verbeteren van de kwaliteit van leven van mensen door middel van tijdige innovaties. Als toonaangevende onderneming op het gebied van gezondheidszorg, lifestyle en lighting integreert Philips technologieën en design in op de mens gerichte oplossingen, die zijn gebaseerd op diepgaand inzicht in de wensen en behoeften van de klant en zijn merkbelofte van "sense and simplicity". Philips heeft wereldwijd circa 116.000 werknemers in dienst, verspreid over meer dan 60 landen. Met een omzet van EUR 23 miljard in 2009 is de onderneming marktleider op het gebied van cardiale zorg, acute zorg en thuiszorg, energiezuinige verlichtingsoplossingen en nieuwe verlichtingstoepassingen, alsmede lifestyle-producten voor persoonlijk welzijn en amusement, met een sterke leidende positie op het gebied van Flat-TV, scheerapparaten en haartrimmers, portable entertainment en mondverzorgingsproducten. Meer informatie over Philips vindt u op www.philips.nl/nieuwscentrum.