Ingezonden persbericht


PERSBERICHT:

Oud-Lama's bij elkaar voor benefiet

PERSBERICHT
Amsterdam, 16 februari 2010

Oud-Lama's Tijl Beckand, Ruben van der Meer, Jeroen van Koningsbrugge en presentator Patrick Lodiers geven op zondag 11 april 2010 een benefietvoorstelling in het Amsterdamse RAI Theater. Samen met een aantal gasten zullen zij de tijden van de Lama's laten herleven. De kaartverkoop voor 'De Grote Improvisatieshow' begint aanstaande woensdag om 10.00 uur.

Voor de vijfde keer organiseren de oud-Lama's een benefietvoorstelling voor Stichting Imani. Stichting Imani is een Nederlandse stichting met het doel de ondersteuning van de activiteiten van de kindertehuizen van Imani Rehabilitation Centre in Kenia, kortweg Imani genoemd. Dit jaar hebben de mannen het idee opgevat om weer te gaan improviseren. In 'De Grote Improvisatieshow' zullen naast enkele bekende ook veel nieuwe spelletjes gespeeld worden.

Na acht seizoenen TV, drie seizoenen theater, Platina en Gouden DVD's, een nominatie voor de Gouden Roos in Montreux, de Hoofdprijs voor het Beste Amusements- programma en een Televizierring besloten de Lama's in 2008 te stoppen. Met een afscheidstour langs alle grote theaters van Nederland en 6 keer een uitverkochte Heineken Music Hall, namen zij afscheid van hun publiek. Op 25 december 2008 was de laatste aflevering van de Lama's te zien bij BNN.

De Grote Improvisatieshow
Zondag 11 april 2010
RAI Theater, Amsterdam
Entree: ¤ 28,- / ¤ 25,- / ¤ 22,- (excl. servicekosten) Aanvang: 20.15 uur

De kaartverkoop van 'De Grote Improvisatieshow' start op woensdag 17 februari via http://www.seetickets.nl/ en 0900 - 1353 (45 cpm).

Noot voor redacties

----------
Noot aan de redactie (