Ingezonden persbericht



---


Persbericht
Lentedansfeest Big Band Swing Design
Kasteel Rijckholt - zondag 11 april 2010

Big Band Swing Design uit Maastricht geeft op zondag 11 april aanstaande acte de présence tijdens een groots Lentedansfeest in Het Koetshuis van Kasteel Rijckholt, Kasteelstraat 15 te Rijckholt (Gronsveld). Het feest vindt plaats van 14.00 tot 18.00 uur.

De dansmiddag wordt georganiseerd in samenwerking met Dagblad De Limburger/Limburgers Dagblad en Dansschool Crea Dance On Beats and Bars uit Maastricht.
Chantalle Lousberg, danslerares, zal aanwezig zijn om een demonstratie te verzorgen van een dansles.

De meer dan 20 musici van Big Band Swing Design staan garant voor professionele muzikaliteit, spontaniteit en niet op de laatste plaats de interactie met het publiek, dat wordt getrakteerd op een zeer breed muziekrepertoire met een spetterende show! Met name door de spontane, speelse en dynamische showelementen weet Swing Design tijdens elk optreden een interactie met jong en oud te bewerkstelligen. Kortom, alle ingrediënten voor een gezellige dansmiddag zijn aanwezig!

Big Band Swing Design en Dansschool On Beats and Bars uit Maastricht heten alle muziek/dansliefhebbers uit Limburg van harte welkom op zondag 11 april in Kasteel Rijckholt om te genieten van een uniek Lentedansfeest.

Kaartverkoop: per e-mail: info@swingdesign.nl; aan de balie van Dansschool On Beats and Bars, Severenplein 25 E te Maastricht, telefonisch bij Arie van der Heijden op 06-30 777 582 of aan de kassa van Het Koetshuis te Rijkcholt op zondag 11 april a.s. vanaf 13.30 uur. Toegangsprijs: E 10,- per persoon; lezers van Dagblad De Limburger/Limburgs Dagblad ontvangen E 2,50 korting tegen inlevering van de voordeelbon uit de krant van woensdag 24 maart jl.

Info:
www.swingdesign.nl
www.beatsandbars.nl
www.koetshuiskasteelrijckholt.nl


Noot voor redacties
Big Band Swing Design
Maastricht



Ingezonden persbericht