Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

SINGER-SONGWRITER SUNDAYS OP KINK FM

Hilversum, 7 april 2010 | Vanaf aanstaande zondag wordt je vier weken lang, iedere zondagochtend op een zalige manier gewekt door KINK FM-DJ Diederik van Zessen. Diederik presenteert dan tussen 11.00 en 12.00 uur de 'Singer-songwriter Sundays' met live muziek van singer-songwriters uit binnen- en buitenland.

Binnenkort zijn de 'Singer-songwriter Sundays' op KINK FM. Van 11 april tot en met 2 mei hoor je bij Diederik van Zessen tussen 11.00 en 12.00 uur live muziek van singer-songwriters uit binnen- en buitenland. Iedere zondag nodigt Van Zessen een andere singer-songwriter uit om samen met hem een overheerlijk muzikaal ontbijt samen te stellen. 11 april is de eerste 'Singer-songwriter Sunday' waar de Britse liedjesschrijver Ian Britt te gast is.

DIEDERIK VAN ZESSEN

Iedere zaterdag- en zondagochtend is Diederik van Zessen tussen 09.00 en 12.00 uur te horen op KINK FM.

KINK FM

KINK FM draait 24 uur per dag de betere pop- en rockmuziek. Op KINK FM hoor je dj's als Martijn Biemans, Henk Kanning, Nando Kok, Diederik van Zessen, Mark van der Molen, Metha de Vos en Jan Douwe Kroeske. KINK FM is in heel Nederland via de kabel, kinkfm.com, mobiele telefoon en satelliet te ontvangen. Via kinkfm.com kun je KINK TV bekijken maar ook luisteren naar de online radiostations KinkClassX, met 24 uur per dag een reis door de popgeschiedenis, en Kink Aardschok, met non-stop hardrock en metal. KINK FM is onderdeel van de V-Ventures.


---

Noot voor de redactie |