Gemeente Best

Kunstroute Best: ontdek lokale kunstenaars

07-04-2010

Op zaterdag 10 en zondag 11 april 2010 vindt de eerste editie van de Kunstroute Best plaats. Dit is een nieuw initiatief om belangstellenden twee dagen lang te laten genieten van de verrassende hoeveelheid kunst die in Best gemaakt wordt. 32 kunstenaars stellen hun werk ten toon op meerdere locaties in de gemeente Best.

Er is een fietsroute uitgezet die de liefhebbers kunnen volgen om van atelier naar atelier te fietsen. Bij elke deelnemende kunstenaar kan begonnen worden en ook daar zullen dezelfde folders/fietsroutes beschikbaar zijn. Dat u aan het juiste adres bent is te zien aan de vlag van Kunstroute Best die daar zal wapperen. U kunt tussen 11.00 en 17.00 uur bij de kunstenaars terecht.

De informatiefolder waarin deze fietsroute is opgenomen kan ook gratis worden afgehaald bij de bibliotheek en het VVV in Best. Alle informatie is tevens te vinden op www.kunstroutebest.nl (opent in nieuw venster) vanwaar men een pre-view kan aanklikken bij de kunstenaars die een eigen website hebben.

Logo Kunstroute Best

Dit evenement is ook opgenomen in de evenementenkalender (Homepage>Actueel>Evenementenkalender)

---