Dynamisch duo presenteert nieuw rtl 5 lifestyle programma


Infotainment Magazine zondag 11 april van start

HILVERSUM, 20100408 -- Vanaf zondagmiddag 11 april heeft RTL 5 er na 'Style' opnieuw een lifestyle programma bij: het infotainment magazine 'Lifestyle Experience'. Het dynamische presentatie duo Sanne Heijen (Tijd voor Tien, Puzzeltijd, Lijn 4) en Arno Raymakers (Liveshop, Onderweg naar Morgen) trekt samen en afzonderlijk van elkaar door heel Nederland op zoek naar spannende, innovatieve, luxueuze, informatieve, trendy en glamoureuze lifestyle-ervaringen.

Het nieuwe 13-delige programma flitst in korte gerubriceerde items voorbij met onderwerpen die varieren van recreatie- en woontips tot de nieuwste gadgets en hebbedingetjes, en van automotieve speeltjes, sport en culinaire trends tot Nederlands leukste evenementen en 'happening' feestjes.

In de eerste aflevering vliegt de kijker vanaf Rotterdam mee in een prive-jet en moeten de presentatoren aan de slag als hondenvangers bij de dierenambulance. Het fenomeen 'outletstore' wordt voor het restijlen van je huis nader bekeken, Sanne ontdekt de sportieve kant van de Veluwe en Arno maakt carrière als inbreker.

RTL 5 - zondagmiddag - 15:40u - 16:05u. Herhaling op zaterdag


SANNE HEIJEN
Sanne Heijen presenteerde drie jaar lang de programma's Puzzeltijd, Dagstrijd, Cluereka, Chris Kras en Lijn 4 voor Endemol. Dit resulteerde uiteindelijk in een contract voor het het ochtendmagazine Tijd voor Tien op Talpa wat ze een half jaar lang live in de ochtenduren presenteerde. Na het Talpa avontuur werd zij direct gevraagd om de presentatie van RNN Vandaag op zich te nemen.Tevens nam zij in de zomer van 2008 de presentatie van Miss World Netherlands voor haar rekening. Na vier seizoenen Lifestyle Vision is het nu tijd voor het infotainment magazine Lifestyle Experience.
www.sanneheijen.nl

ARNO RAYMAKERS
Arno Raymakers presenteerde bijna twee jaar dagelijks het interactieve liveprogramma Liveshop op RTL. Bovendien was hij regelmatig te zien in TV items voor Businessclass, diverse reclamespots en acteerde hij in meer dan 65 buitenlandse commercials. Het afgelopen jaar presenteerde en produceerde Arno de 13-delige cruise docu-soap 'Over De Reling'. De serie was te zien op diverse regionale zenders in heel Nederland. Bovendien verschenen twee boeken van zijn hand: 'Schone schijn op zee' - 2004 Elmar en 'Cruise Curieus' - 2009 Gigaboek.
www.arnoraymakers.com

New Content TV