Ingezonden persbericht


Persbericht

Amstelveen, 04 april 2010

Zondag 11 april, motortoerrit over 165 kilometer.

MTC Motovatie organiseert eerste toerrit van het nieuwe seizoen.

De wind is gaan liggen, de sneeuw is eindelijk weg, de temperatuur begint te stijgen, de lente is begonnen. Tijd voor de eerste toerrit van MTC Motovatie te Amstelveen van dit nieuwe motorseizoen. Zondag 11 april is de Amstellandrit. De route is op de dag zelf ook in Garmin GPS verkrijgbaar.

De makers hebben weer hun uiterste best gedaan om er een leuke rit van te maken. De rit gaat via Spaarnwoude richting Zaanstad om via de pont richting Purmerland te gaan. Via het Twiske, Spijkerboor, Uitgeest en de sluizen bij IJmuiden komen we via Haarlem, Aerdenhout, Vogelenzang en Rijsenhout weer terug in Amstelveen. Vergeet niet 1,15 euro gepast mee te nemen voor de pont. Uiteraard zijn er onderweg gelegenheden genoeg om een gezellige tussenstop te maken.

Het is weer een rit waar zowel de beginnende als de gevorderde motorrijd(st)er, alleen of in een groep met voorrijder, veel plezier aan kan beleven. Tussen 9.00 en 11.00 uur kan er worden gestart. Voorrijders zijn tussen 09.00 en 10.00 uur aanwezig. Deelname is mogelijk vanaf EUR 5,00 per persoon. Een ieder is welkom in het clubgebouw De Motovatie in het KLM-Sportcentrum Wimbledonpark 2 te Amstelveen. Vanaf de A9 dient de afslag Ouderkerk aan de Amstel te worden genomen. Vanaf hier staat de route naar de start aangegeven. Telefoonnummer clubgebouw alleen tijdens de rit: 06-10370900.