Politie Utrecht

Persberichten Binnensticht, 12.30 uur

Utrecht, 11-04-2010

Oproep getuigen beroving Vinkenlaan

BILTHOVEN Vrijdagavond 9 april is een 56-jarige Blaricumse vrouw om 21.45 uur beroofd op de Vinkenlaan toen zij in haar auto wilde stappen. De vrouw werd hardhandig van haar handtas beroofd, waarbij ze op de grond viel. De vrouw is met een hersenschudding naar het ziekenhuis vervoerd.

De politie roept getuigen van deze beroving, of mensen die hier meer van weten, op contact op te nemen met de politie in Zeist via 0900-8844. Het signalement van de dader is:

* Blanke man van 20- 25 jaar oud

* Lengte 1.75 1.80 m.

* Normaal postuur

* Kort stekeltjes haar

* Verzorgd uiterlijk

* Kort jack van gladde stof met twee kleuren (onbekend welke kleuren)

Inbrekers aangehouden

ZEIST Vrijdag 9 april kreeg de politie rond 19.50 uur melding van een inbraak in een woning aan de Rooseveltlaan. Getuigen gaven de politie signalementen door, ook van het vluchtvoertuig, waarop drie mannen even later in Nieuwegein op de Fagotlaan aangehouden konden worden. De drie, van 20 jaar uit IJsselstein, 17 jaar uit Nieuwegein en 19 jaar uit Ede, zijn meegenomen naar het arrestantencomplex.

Fietsster gewond na aanrijding

ZEIST Vrijdag 9 april werd een 14jarige fietsster uit Maarn rond 17.30 uur aangereden op de kruising Woudenbergseweg - Krakelingerweg. Het meisje stak over en werd te laat gezien door een 42-jarige automobilist uit Scherpenzeel, waarop hij haar aanreed. Een ambulance heeft haar naar het ziekenhuis gebracht. Het meisje had haar arm en hand gebroken en een hersenschudding.

Verkeerslichtvernielers aangehouden

BILTHOVEN Zondag 11 april kreeg de politie rond -5.45 uur melding dat jongens verkeersborden en lichten vernielden op de Soestdijkseweg-zuid Boslaan. Ter plaatse konden agenten twee mannen aanhouden, van 18 jaar uit Bilthoven en 19 jaar uit Maarn. Ze zijn meegenomen naar het bureau voor verhoor.