Politie Brabant-Noord Rijden onder invloed

Regio, 11-04-2010

's-Hertogenbosch - Zondagochtend omstreeks 03.00 uur werd op de A59 t.h.v. 's-Hertogenbosch een 52-jarige man aangehouden op verdenking van het rijden onder invloed. De man bleek ruim drie keer teveel gedronken te hebben. Zijn rijbewijs werd ingevorderd. De man werd na verhoor met een rijverbod van zeven uur en een proces-verbaal heengezonden.

's-Hertogenbosch - Zondagochtend omstreeks 03.00 uur werd op Hambakenweg een 40-jarige man uit Drunen aangehouden op verdenking van het rijden onder invloed. De man viel de agenten op, omdat hij met hoge snelheid door rood reed. De man bleek net iets keer teveel gedronken te hebben. De man werd na verhoor met een rijverbod van een uur en drie proces-verbalen heengezonden.

Grave/ Uden - Zaterdagavond tussen 22.00 uur en 02.30 uur heeft team Verkeershandhaving van de politie een alcoholcontrole gehouden op de Arnoud van Gelderweg in Grave en op de Bitswijk in Uden. Er werden 333 bestuurders gecontroleerd, waarvan er vijf teveel gedronken hadden. Daarvan waren er drie beginnend bestuurder. Alle vijf de bestuurders werden met een rijverbod en proces-verbaal heengezonden.

Schijndel - Tijdens een alcoholcontrole zondagochtend tussen 01.00 uur en 02.00 uur, werden op de Stuctuurweg/Duinweg in Schijndel en de Zuidwillemsvaart/Runweg in Berlicum zo'n 40 bestuurders gecontroleerd. Op de Runweg werd een 30-jarige inwoner van Berlicum aangehouden voor het rijden onder invloed. Hij had zo'n drie keer teveel gedronken. Zijn rijbewijs is ingevorderd en hij is na verhoor met een rijverbod en proces-verbaal heengezonden.