Politie Midden- en West Brabant

Persberichten District Oosterhout

Oosterhout NB, 11-04-2010

Ongewenste gast slapend aangetroffen

OOSTERHOUT: De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag aan de Katjeskelder een 19-jarige inwoner van het Poolse Scholastykowo aangehouden. De man wordt verdacht van inbraak in een vakantiewoning.

Rond 01:15 uur waren de huurders van de vakantiewoning wakker geworden van geluiden in de woonkamer op de benedenverdieping. Daarna hoorden zij voetstappen op de trap, waarna zij zich opsloten op de slaapkamer en de politie hebben gealarmeerd. Agenten troffen de Pool slapend in een bank aan in de woning. De politie heeft hem aangehouden en overgebracht naar een politiecel. Hij kon geen verklaring geven voor zijn verblijf in de recreatiewoning.

Politie houdt inbreker aan

OOSTERHOUT: Zaterdagmiddag is aan de Slotlaan een 18-jarige inwoner van Oosterhout aangehouden. De man wordt verdacht van een inbraak in een woning aan het Wilhelminakanaal Noord in Oosterhout.

Rond 16:00 uur werden twee inbrekers door de bewoonster overlopen en sloegen zij op de vlucht. Na een zoektocht door meerdere
politie-eenheden in de omgeving kon één van hen worden aangehouden met een deel van de buit in zijn bezit. De tweede dader is nog
voortvluchtig. De politie stelt een onderzoek in naar zijn identiteit. De Oosterhouter is in verzekering gesteld.

Auteur: Henk Snepvangers

Laatst gewijzigd 11-04-2010 13:34 | © Regio Midden en West Brabant |