Politie Zeeland


---


W-691-2010.Vrouw aangehouden in Vlissingen
Politie Zeeland heeft zondag rond 03.15 uur in het centrum van Vlissingen een vrouw aangehouden op verdenking van mishandeling.
Een 26-jarige Vlissingse wordt ervan verdacht een 18-jarige Middelburgse met een glas te hebben geslagen in een horecagelegenheid op de Nieuwendijk in Vlissingen.
De 18-jarige is met onbekende verwondingen aan het gezicht naar het ziekenhuis gebracht voor behandeling. De Vlissingse is in verzekering gesteld.

W-692-2010. Diensthond ingezet in Middelburg
In de nacht van zaterdag op zondag, omstreeks 04.00 uur, verliet een man op de kruising Zacharias Jansenstraat/Koningin Emmastraat zijn personenauto bij het zien van een politievoertuig.
De 23-jarige bestuurder uit Middelburg liet zijn auto met inzittenden achter op de kruising. Hij vluchtte, met de politie op zijn hielen, over een schutting een tuin in en de politie verloor de man uit het zicht.
Door inzet van een diensthond die het geurspoor van de man volgde werd de 23-jarige in een tuin aan de Jacob Catsstraat aangehouden voor het rijden onder invloed van alcohol.
Het rijbewijs van deze automobilist is ingevorderd.

Z-693-2010. Eenzijdig ongeval in Clinge
Zondagochtend, rond 07.30 uur vond op de Woestijneweg in Clinge een eenzijdig ongeval plaats.
De politie trof een personenauto aan in een droogstaande sloot in de Woestijneweg, De bestuurder van het voertuig, een 51-jarige man uit de gemeente Hulst kwam even later met een bloedneus naar het voertuig toelopen. De man verklaarde slaapmiddelen te hebben ingenomen en wist zich te herinneren een tegenligger in de Gravestraat te hebben geschampt. Voordat de man tot stilstand kwam heeft hij enkele bermpaaltjes en twee verkeersborden geraakt. Zijn rijbewijs is ingevorderd en zijn auto is weggetakeld.

O-694-2010. Inbreker aangehouden in Goes
Politie zeeland heeft op het Bleekveld in Goes zondag om 05.20 uur een man aangehouden wegens inbraak,
Na een melding van inbraak in een winkel in de Wijngaardstraat in Goes hebben bikers van politie Zeeland en agenten met een politiebus de omgeving afgezocht. Een man die aan een geparkeerde motorfiets bezig was hoorde de naderende politiebus en rende weg. Door een biker werd de achtervolging ingezet en werd de man, een 18-jarige Goesenaar, aangehouden.
Een laptoptas, die uit de winkel was weggenomen, werd op aanwijzing van de 18-jarige gevonden in de Brouwersgang.