Gemeente Zederik


Omleiding Gorinchemsestraat Meerkerk

Vanaf 12 april a.s. zullen er sloopwerkzaamheden aan de Gorinchemsestraat 33 gaan plaatsvinden. Daarom stelt de gemeente de volgende tijdelijke verkeersmaatregelen in. Daarom stelt de gemeente de volgende tijdelijke verkeersmaatregelen in.

Ter hoogte van de sloopwerkzaamheden aan de Gorinchemsestraat 33 zal de helft van de Gorinchemsestraat tijdelijk worden afgesloten. In de Gorinchemsestraat tussen het kruispunt met de Blommendaal en het kruispunt met Meerkern zal éénrichtingsverkeer worden ingesteld in noordelijke richting (richting Lexmond). Het verkeer komende vanuit noordelijke richting (de Tolstraat/Kerkstraat) zal worden omgeleid via Meerkern, de burgemeester Sloblaan en de Blommendaal. Om het te verwachten extra verkeer in de Blommendaal beter af te wikkelen zal er tussen de burgemeester Sloblaan en de Blommendaal tot huisnummer 23 een tijdelijk parkeerverbod worden ingesteld. Parkeren kan achter het gemeentehuis, op het Raadhuisplein of bij dorpshuis De Linde.

Uitzondering

De lijnbussen zullen wel in beide richtingen mogen blijven rijden, ook (brom-)fietsers zijn uitgezonderd van het éénrichtingsverkeer De maatregelen zullen gedurende twee tot maximaal drie weken van kracht zijn.