RTL Group

Pip Pellens als Wiet van Houten in 'GTST'

De 16-jarige Pip Pellens kruipt vanaf maandag12 april in de huid van Wiet van Houten, het halfzusje van Sjors (Inge Schrama) en Jack (Mark van Eeuwen). In deze gastrol speelt zij de energieke Wiet, de dochter van de criminele Frits van Houten. Door haar achtergrond en verleden is ze opgegroeid tot een manipulatieve jongedame die alles naar haar hand weet te zetten. Zo weet ze perfect in te spelen op de schuldgevoelens van Sjors en Jack, die zich in de ogen van Wiet nauwelijks om haar bekommerd hebben toen zij in een instelling terechtkwam. Ook zorgt Wiet voor de nodige liefdesperikelen in Meerdijk.

Pip Pellens heeft met haar 16 jaar een keur aan musical, toneel-, film- en televisieproducties op haar naam staan. Zo was zij te zien in gastrollen in onder andere Keyser & De Boer Advocaten, iCarly, Costa!, Flikken Maastricht, Bitches en Shouf Shouf de serie, vervulde zij rollen in de musical The Sound of Music en in het kinderkoor van Hamelen. Ook is Pip als stemactrice te horen in onder meer Madagascar, Poohs Lollifanten Film, Garfield, Micky Mouse Clubhouse en Ice Age 3. Daarnaast zit Pip in het vierde jaar van het VWO.

Uitzending: elke werkdag tussen 20.00 en 21.00 uur bij RTL 4.
---

Noot aan de redactie: Voor meer informatie en/of interviews kunt u contact opnemen met Eva Peters, Communicatie RTL Nederland via tel. 035-6718971 of via eva.peters@rtl.nl.