Gemeente Andijk


Bagger en asfaltwerkzaamheden

09-04-2010
Vanaf 12 april vinden er baggerwerkzaamheden plaats en vanaf 20 april zullen er asfaltwerkzaamheden plaatsvinden. Lees verder voor meer informatie.

Baggerwerkzaamheden
Het Hoogheemraadschap heeft in samenwerking met de gemeente Andijk opdracht gegeven aan de firma Koper & Zn BV te Wervershoof om de baggerwerkzaamheden uit te voeren in de watergangen achter de Kees Veerstraat, Landstraat, Notaris Steenpoortestraat, Hooijschuurstraat en de Burgemeester Doumastraat. De werkzaamheden zijn ingepland vanaf maandag 12 april.

Tijdens de uitvoering kan men enige hinder hiervan ondervinden. Wij vragen om uw begrip en medewerking hiervoor. Voor eventuele vragen of klachten kunt u contact opnemen met de afdeling Civiel, de heer D. Kalk, telefoonnummer: 0228-595063 of met de heer M. Koopman, telefoonnummer:0299-663000.

Asfalteringswerkzaamheden
De afdeling Civiel van de gemeente Andijk heeft opdracht gegeven aan de firma Ooms Construction BV voor asfalteringswerkzaamheden op de Horn, dit is vanaf de Middenweg tot de Hardegrondweg in Andijk. De Horn zal ongeveer één week moeilijk toegankelijk zijn voor verkeer behalve voor voetgangers. Tijdens deze werkzaamheden wordt de huisvuilcontainer op dinsdag gewoon geleegd. De werkzaamheden starten (mits de weerberichten goed zijn) op 20 april en eindigen op 23 april.

Voor eventuele vragen, klachten of informatie tijdens de werkzaamheden kunt u contact opnemen met de afdeling Civiel, de heer D. Kalk, telefoonnummer: 0228-595063.

template afbeelding

Gemeente Andijk | Middenweg 73 | 1619 ZG | info@andijk.nl | www.andijk.nl |