Praktisch als een buggy met optimaal comfort 12/04/2010 08:52

PR Newswire

Helmond,Nederland, April 12, 2010 /PRNewswire/ -- Okay, dat je nu vader of moeder bent, wil niet zeggen dat je niet meer kunt gaan en staan waar jij wilt. Dat je niet meer van shoppen of trendy gadgets houdt. In je werk en privé stel je hoge eisen en kies je voor producten die er goed uitzien en optimaal gebruiksgemak bieden. Speciaal voor zelfbewuste ouders ontwikkelde Quinny de revolutionaire Quinny Senzz, de ideale buggy. De Quinny Senzz combineert mooi design met gebruiksgemak voor de ouders en comfort voor het kind. Comfortabel, compact en in combinatie met een baby-autozitje zelfs te gebruiken vanaf de geboorte. Bovendien heeft de Quinny Senzz een uniek inklapsysteem waardoor hij met één hand snel en eenvoudig tot een handzaam pakketje in te klappen is. Bovendien blijft hij ingeklapt rechtop staan en kan dankzij het handvat gemakkelijk met één hand worden gedragen.

Om de Multimedia News Release te zien, klik:
http://multivu.prnewswire.com/mnr/prne/dorel/42403/

Overal slapen

De Quinny Senzz biedt je kind royale zitruimte, terwijl de
buggy zelf uitermate compact is. De zitting is in meerdere standen verstelbaar en lekker zacht, zodat je kindje altijd en overal kan slapen. Fijn, want zo kun jij gaan en staan waar je wilt. Het frame van de Quinny Senzz is trouwens direct na de geboorte te gebruiken in combinatie met de Maxi-Cosi baby-autozitjes.

Bewegingsvrijheid

Met de Quinny Senzz heb je alle bewegingsvrijheid. Door zijn lichte gewicht, compacte formaat en hoge mate van gebruiksvriendelijkheid kan de Quinny Senzz zo mee in tram of bus. Hij is wendbaar genoeg om lekker mee te shoppen en door zijn geringe afmetingen is het nooit een sta-in-de-weg. Met de Quinny Senzz doorloop je moeiteloos je dagelijkse routine en de leuke dingen die het leven in de stad zo aangenaam maken. Je behoudt je dynamische leven, terwijl je je kind niet tekort doet.

Lekker gemakkelijk

De Quinny Senzz is dan ook ontworpen door industrieel
ontwerpers die tot de top van hun vakgebied horen. Hun inspanningen leverden een state-of-the-art buggy op die met één hand kan worden ingeklapt en in gevouwen toestand rechtop blijft staan - dit in tegenstelling tot de meeste buggy's die liggend moeten worden opgeborgen. Met je peuter op je heup klap je de Quinny Senzz in een oogwenk in of uit. Zonder ergernis en gedoe. De Quinny Senzz kan met behulp van het handige handvat gemakkelijk met één hand worden gedragen.

Hippe look & feel

Om de Quinny Senzz zijn bijzondere look & feel te geven heeft het team van ontwerpers en stylisten gewerkt met hoogwaardige materialen in vijf verrassende kleurcombinaties. De Quinny Senzz bestaat uit een ovalen frame van platte buizen en is bicolour gestoffeerd in zacht, maar vuilwerend materiaal in een combinatie van zacht grijs met een sprankelende kleur. De Quinny Senzz wordt standaard geleverd met zonnekap, regenhoes, handige boodschappenmand en adapters voor het Maxi-Cosi baby-autozitje. Natuurlijk zijn er ook een bijpassende voetenzak, parasol en parasolclip verkrijgbaar.

Quinny biedt slimme mobiliteitsoplossingen voor zelfbewuste en zelfverzekerde ouders. Oplossingen die gemaakt zijn voor hun levensstijl en leefsituatie, samen met hun kind. In het assortiment bevinden zich hoogwaardige kinder- en wandelwagens, buggy's en bijbehorende accessoires. In 2008 heeft Quinny samengewerkt met ontwerper Henrik Vibskov, wat resulteerde in de baanbrekende limited edition 'Quinny by Henrik Vibskov'. Quinny is een premium brand van Dorel Industries (TSX: DII.B; DII.A)

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Nederland: Press Only, Rosalie Stokkel, T +31(0)20-421-12-26, E rosalie@pressonly.nl, België; Tan-Dem Communication, Audrey Loucas, Avenue Brugmann 77, 1190 Bruxelles, T +32(0)2-347-28-85, E audrey.loucas@tan-dem.be






-