Online klantbeoordelingenmarkt opengebroken door nieuwe webdienst 12/04/2010 09:08

PR Newswire

NUTH, Nederland, April 12, 2010 /PRNewswire/ -- Vandaag wordt het UwKeurmerk webshop keurmerk gelanceerd. Een professioneel klantbeoordelingssysteem welke het uitbesteden van online klantbeoordelingen, betaalbaar moet maken voor zowel grote alsook kleine bedrijven. En welke het, dankzij de eenvoudige en duidelijke opzet, voor de consument een stuk gemakkelijker maakt om online bedrijven te beoordelen en betrouwbare online bedrijven te vinden.

UwKeurmerk gaat per direct de concurrentie aan, met andere spelers op de markt van online klantbeoordelingen. Middels het aanbieden van een professioneel klantbeoordelingssysteem, tegen zéér lage kosten, hoopt UwKeurmerk de betreffende markt open te breken. Zo wordt het voor meer online bedrijven mogelijk, om te profiteren van de vele voordelen van een professioneel online klantbeoordelingssysteem. De consument krijgt daardoor op haar beurt een breder aanbod aan betrouwbare online bedrijven, wat uiteindelijk zal leiden tot verscherpte concurrentie en lagere prijzen.

Tevens zal UwKeurmerk bij een negatieve klantbeoordeling, optreden als bemiddelaar tussen de ontevreden consument en het bij UwKeurmerk aangesloten bedrijf. Bij een dergelijke bemiddeling zal UwKeurmerk het aangesloten bedrijf de kans geven, om de ontevreden consument alsnog tevreden te stellen. Blijkt een aangesloten bedrijf meermaals niet in staat om ontevreden consumenten tevreden te stellen, dan zal UwKeurmerk het betreffende bedrijf van haar ledenlijst schrappen.

Op basis van hun jarenlange ervaring op het gebied van e-commerce, concludeerden de mensen achter Lange e-retail dat een goed
klantbeoordelingssysteem aan 4 voorwaarden moet voldoen: professionele uitstraling, begrijpelijke klantbeoordelingsrapporten, bemiddelaar bij problemen en lage kosten. Na 6 maanden van ontwikkeling, hebben alle ideeën eindelijk een vaste vorm aangenomen en is de lancering van UwKeurmerk een feit. En voor zowel consumenten als online bedrijven, is het gunstig dat UwKeurmerk uiteraard volledig voldoet aan de 4 reeds genoemde voorwaarden.

Ralph van Troost, mede-oprichter van UwKeurmerk vertelt: "De wereld van online klantbeoordelingen en webshop keurmerken, denkt vooral vanuit zichzelf en niet zozeer vanuit haar leden en de consument. Bij UwKeurmerk echter, is al tijdens de ontwikkeling constant rekening gehouden met de wensen van toekomstige leden en de consument. En dat zullen wij ook in de toekomst blijven doen!"

Contact: Ralph van Troost, Tel: +31-(0)6-43-437-992, Email: keur@uwkeurmerk.nl, Web site: http://uwkeurmerk.nl/


-