Gemeente Teylingen

Teylingen met gemeentelijke onderscheidingen

Afscheid wethouders Teylingen met gemeentelijke onderscheidingen

12 april 2010

Woensdag 7 april tijdens de bijzondere raadsvergadering reikte burgemeester Schelberg de Jacoba van Beierenonderscheiding uit aan wethouders die afscheid nemen van de gemeente Teylingen. Tijdstip rond 19.00 uur. Locatie: Bestuurscentrum Voorhout.

De bijeenkomst was live te volgen via de website www.teylingen.tv

De gemeentelijke onderscheiding - de Jacoba van Beierenonderscheiding
- werd toegekend aan:

Gerrit van der Meer

Kreeg de onderscheiding voor zijn grote verdienste als wethouder van het eerste college van de gemeente Teylingen. Verder heeft hij als raadslid van de gemeente Sassenheim in zijn rol van voorzitter van de klankbordgroep een belangrijke bijdrage geleverd in de fusievoorbereidingen van de nieuwe gemeente Teylingen.

Wim Hollart

Kreeg de onderscheiding voor zijn grote verdienste als wethouder van het eerste college van de gemeente Teylingen; ook vervulde hij het loco-burgemeesterschap. Verder heeft hij als wethouder van de gemeente Voorhout in de periode 2002-2006 ook een grote rol gehad in de fusievoorbereidingen.

Henriëtte Wilbrink

Kreeg de onderscheiding voor haar grote verdienste als wethouder van het eerste college van de gemeente Teylingen. In de periode van 2002-2006 heeft zij als wethouder van de gemeente Sassenheim ook haar bijdrage geleverd aan de fusievoorbereidingen. Ook heeft zij in die periode de burgemeester vervangen, die wegens ziekte een lange periode afwezig was. Daarvoor was zij al 12 jaar lid van de gemeenteraad van Sassenheim.

Giro d'Ialia