Swagelok neemt RHPS B.V. uit Nieuw-Vennep over

12/04/2010 10:26

Cohn & Wolfe

SOLON, Ohio, 12 april 2010 - Swagelok Company heeft vandaag aangekondigd dat het de aandelen van RHPS BV te Nieuw-Vennep heeft overgenomen. De overname is onderdeel van Swageloks strategie om haar wereldwijde aanbod van producten en diensten op het gebied van gas- en vloeistofsysteemtechnologie uit te breiden.

RHPS uit Nieuw-Vennep ontwikkelt en produceert hoogwaardige producten voor druk- en flowregeling, voornamelijk toegepast in olie en gas, chemie / petrochemie, alternatieve brandstoffen, halfgeleiders, biofarmaceutische en andere kritische applicaties. De voorwaarden van de overeenkomst zijn niet bekendgemaakt.

"We zijn verheugd om het RHPS team te mogen verwelkomen bij Swagelok", aldus Arthur F. Anton, Swagelok President en CEO. "De twee bedrijfsculturen zijn een goede match en hebben vergelijkbare normen en waarden, zoals de passie en toewijding om oplossingen te ontwikkelen door de klantbehoeften centraal te stellen." Al meer dan 20 jaar ontwerpt en produceert RHPS een scala aan producten voor druk- en flowregeling. De overname van RHPS stelt ons in staat om een nog beter productportfolio aan te bieden", vervolgt Anton.

Swagelok Company, met haar hoofdkantoor in Solon Ohio USA, is een gerenommeerd ontwikkelaar, producent en distributeur van gas- en vloeistofsysteemtechnologie, inclusief producten, assemblages en diensten voor o.a. research, farmaceutische, olie en gas, power, petrochemie, alternatieve brandstoffen, en halfgeleiderindustrieën. Swageloks productie, R?, technisch support en distributiefaciliteiten ondersteunen een wereldwijd netwerk van meer dan 200 exclusief geautoriseerde sales en servicecentra in 57 landen.

Meer informatie over Swagelok vindt u op www.swagelok.com.