Politie Drenthe

Maandag

Provincie Drenthe, 12-04-2010

Met drank op tegen de vangrail

TYNAARLO Zondagmorgen reed een 41-jarige man uit Groningen met een auto over de A28. Daar botste hij tegen de vangrail, volgens hemzelf doordat hij in slaap was gevallen. De man had gedronken, ongeveer 1,4 promille. Zijn rijbewijs is ingevorderd.

Man aangehouden met drugs

EMMEN Zondagmiddag heeft de politie een 30-jarige man uit Lingen (D) aangehouden vanwege het bezit van drugs. Bij een controle bleek dat hij een zakje met ongeveer zestig gram heroïne bij zich had, en nog een paar gram cocaïne. De verdachte is in verzekering gesteld voor een nader onderzoek naar de handel in hard drugs.

Jongeren bekeurd voor toegangsverbod

RODEN Zondagavond heeft de politie vijf jongeren rond de leeftijd van 15 jaar bekeurd voor het toegangsverbod. Ze waren op het schoolplein aan de Schonauwen aan het voetballen. Rond het schoolplein staan bordjes met Verboden toegang, art. 461 Vanwege het feit dat er regelmatig vernielingen worden gepleegd bij deze school houdt de politie regelmatig toezicht en treedt bekeurend op.

Alcomobilist aangehouden

HOOGEVEEN Zondagnacht controleerde de politie op de Roerdomplaan een 56-jarige automobilist uit Hoogeveen. Hij had gedronken, 0,6 promille, en kreeg een proces-verbaal.

Bestemd voor de media

Wilt u in contact komen met de dienstdoende persvoorlichter van Politie Drenthe, dan kunt u bellen van maandag tot en met vrijdag van 07.30 tot 16.00 uur en op zaterdag en zondag van 08.00 tot 13.00 uur.