Stemmen op inspirerende rolmodellen kan losbarsten

12/04/2010 10:47

Lof Media

Het stemmen op de finalisten voor de Lof Next Role Model Awards 2010 kan losbarsten; de favoriete rolmodellen die werk en gezin op een inspirerende manier combineren, zijn bekend vanaf 12 april. Naast drie finalisten in ieder van de drie publieke categorieën, 'de Nieuwe Man', 'De Ondernemende Vrouw' en 'De Maatschappelijk Bevlogen Vrouw', hield Lof dit jaar voorverkiezingen bij zes bedrijven; ABN AMRO / Fortis Bank Nederland, IBM, Clifford Chance, PwC, Essent en Achmea voor de 2 bedrijfscategorieën; het corporate vrouwelijke en het corporate mannelijke rolmodel. Ook op de corporate rolmodellen kan gestemd worden via www.lofonline.nl.

Alle 21 finalisten zijn ondernemend, ambitieus en maatschappelijk bevlogen. Ook is hun professionele profiel zeer divers; piloot, advocaat & partner, bankdirecteur, uitgever, hoger management van afdelingen, zelfstandige adviseurs. Veel ballen in de lucht houden en een inspirerend voorbeeld voor anderen zijn, zo maken zij kans te worden gekozen als meest inspirerend rolmodel. Dit jaar bekroont Lof wel vijf finalisten met een Award, welke zullen worden uitgereikt als grande finale van het spetterende event 'Lead your Life, Live your Ambitions' op 27 mei a.s. www.leadyourlife.nl.

Stemmen en jury

Van 12 april t/m 9 mei kan iedereen op zijn of haar favoriete rolmodel stemmen in elk van de vijf categorieën. Daarnaast zal een vakkundige jury haar oordeel geven over de finalisten. De stemmen van het publiek en het oordeel van de jury tellen beide voor 50 procent mee. Bij gelijke eindiging geeft de stem van de jury de doorslag. De jury bestaat dit jaar uit: Voorzitter Herna Verhagen, directeur HR bij TNT, Esther Raats, directeur Talent naar de Top, Ferdi Licher, Directeur Emancipatie, Ministerie van OC?, Faiza Dadi, Operationeel directeur de Baak, Salem Samhoud, Founder en directeur ? , Marije Koets, directeur Marketing & Communicatie bij Vitae, het netwerk van de Nieuwe Professional, Jolanda Holwerda, hoofdredacteur en uitgever van Lof Media

Uitreiking Awards tijdens groot evenement

De Lof Next Role Model Awards worden bekend gemaakt en uitgereikt tijdens het eendaagse event 'Lead your Life, Live your Ambitions!' dat Lof en de Baak samen organiseren op 27 mei a.s.. Een spetterend evenement over één van de meest actuele loopbaanthema's van nu: de manier waarop nieuwe generaties m/v carrière en gezin gaan combineren om het optimale uit hun talent en ambities te halen. Een dag voor werkende ouders èn slimme organisaties over het werkmodel van de toekomst! Grande finale is de bekendmaking en huldiging van de meest inspirerende rolmodellen; de vijf Lof Next Role Models 2010.

Missie Lof

Initiatiefnemer van de Lof Next Role Model Awards 2010 is Lof, hét multimediaal platform voor werkende ouders. Lof heeft de missie om met een tweemaandelijks tijdschrift, een website (www.lofonline.nl) en met het organiseren van evenementen, debatten én onderzoek, een cultuurverandering tot stand te brengen over het denken rondom het combineren van werk en gezin. Samen met het bedrijfsleven, overheid en politiek gaat Lof op zoek naar oplossingen om de combinatie werk en gezin meer vanzelfsprekend te maken.

Het event 'Lead your Life, Live your Ambitions!' is een initiatief van Lof en de Baak en is powered by ABN AMRO.





http://www.lofonline.nl